Entertainment

Sylvie Meis met ex in Los Angeles: ‘Verblijven in hetzelfde hotel’

Dat Sylvie moeite heeft met alleen zijn is ondertussen wel gebleken. Ze is zelfs gezien in hetzelfde hotel als haar ex-partner.

Kritiek op Sylvie

Helaas voor Sylvie verloopt niet alles in haar leven soepeltjes. Zo wordt ze in de Duitse media met de grond gelijk gemaakt wanneer ze het hebben over haar relaties. Sylvie staat dan ook wel bekend als een relatiehopper, waardoor de Duitse media genadeloos is tegenover haar. “Ze maakt haar relaties te snel openbaar. Ze moet gewoon in alle rust op zoek gaan naar de juiste partner. Dat je bewust blijft zeggen dat het liefde is en meteen met hem de rode loper over gaat… Dat zou voor mij te gevaarlijk zijn.” Als Nederlanders kunnen we niet anders zeggen dan dat de Duitsers volkomen gelijk hebben.

Sylvie Meis met ex in Los Angeles: ‘Verblijven in hetzelfde hotel’

Gezien de Amerikaanse gekte is het niet zo gek dat Elton John een Oscar-feestje heeft gegeven. Zelfs Sylvie Meis en Gordon waren aanwezig. “Ik ben Sylvie nog tegengekomen, die liep er ook rond in een blauwe jeans galajurk. Hartstikke leuk en gezellig.” De twee kwamen elkaar niet alleen tegen, maar hebben zelfs gezoend volgens Gordon. “Het was zo’n gekke avond, volgens mij heb ik ook nog staan zoenen met Sylvie aan de bar. Als daar een foto van komt, dan is helemaal het hek van de dam.”

Naast Gordon, verbleef ook de ex-partner van Sylvie in Los Angeles. Niclas Castello verbleef zelfs in hetzelfde hotel als Sylvie. Gezien hun knipperlicht verleden is het maar de vraag of dit toevallig is. Het lukt dat vrouwtje toch bijzonder goed om steeds maar weer in de belangstelling te staan. Binnenkort zal ze wel weer teruggaan naar een van haar velen exen om zo weer een beetje aandacht te krijgen.

7 reacties

Fatima halsema

H000000ER !!!

Geer

Deze afgelikte boterham na 5000 l0llen is zo geslepen. Het zal mij niets verbazen als ze heeft weten te fixen dat ex-lief ook nog gewoon voor der kamer betaald ook.

Kwalbert Verlinke

Corrie ook nog gezoend met Sylvie? Hmm laat mij raden. Dan zaten beide tortelduifjes eerst aan de gezamelijke Colombiaanse vriend.

John loves sylvie

Je moet af en toe ontladen, dan kan een ex ook voldoen. Is gewoon leuk en lekker

Natnek

HHOOOOEEEERRRRR

Bobbi Eden

Zij verdient meer met een wip dan ik

Official Peter G

@Bobbi Eden misschien kunnen jullie een keer samen langs komen heb nog zat zwart geld onder de matras liggen