Sylvie Meis klaar voor de zomer

Nu doet iedereen altijd een beetje lacherig over Sylvie en dat is wel begrijpelijk. Het is natuurlijk een nuffige kindvrouwtje die zich heel goed richting een fortuin heeft gewipt. En sinds ze in Duitsland die shows zit te doen met die zelfvoldane kop is het ook eigenlijk niet meer te doen. Ze is tegenwoordig getrouwd, tenminste dat denken we. Voor die tijd lagen er meer mannen tussen haar dijtjes dan bij een goede voetbalwedstrijd voor de plee staan.

Dat gezegd hebbende: ze is 43 jaar. Goedemorgen. We kennen vrouwen van 23 die al totaal uitgewoond zijn en met kort haar, een brilletje en een fleece trui door het leven gaan. Deze mop heeft gewoon een heerlijk lijf en dat hoofd is ook nog best te pruimen. Dus Syl, van ons een complimentje. Je mag gerust een half uurtje op Jan’s gezicht komen zitten.

18 reacties op “Sylvie Meis klaar voor de zomer

 1. Andre Haasjes zegt:

  Mannen, blijf af van Sylvie! Ik ga de alfabet meerdere keren na. Na Sarah, ga ik Sylvie doen. Daarna over op de T. Tooske, mijn junior komt eraan!!

  0
  0
 2. Ronald McUrus zegt:

  Bij Meis heb ik altijd het gevoel dat ze tijdens de sex er als een sexpop bij ligt. Na-gesynchroniseerd kreunt auf Deutsch. Er niet over haar heen geblaft mag worden maar gewoon in een tissue die de kerel zelf moet weggooien of doorspoelen. Maar als popje is ze welkom om zich op mijn gezicht klaar te rijden. Haar squirt zal ik aanbidden.

  0
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.