Sylvie Meis en haar man vieren hun jubileum

Sylvie Meis en haar man vieren hun jubileum. Gefeliciteerd Sylvie en man! Gisteren waren ze twee jaar met elkaar getrouwd en dat vierden ze op een uiterst overdreven manier, natuurlijk.

Sylvie plaatste een reel op Instagram waar te zien is hoe het kleffe stel ‘geniet’ van het tweejarig jubileum. Het spijt me, maar een begrafenis ziet er gezelliger uit. In de reacties op Instagram is te lezen hoe ‘ze eruit zien als een Royal koppel’ en dat kan ik best beamen. Het is namelijk precies zo’n houterige poppenkast als het Konings Huis.

Om nog maar niet te spreken over haar man, want godsammekrake… Hij ziet er nog meer uit als een junk dan Rogier Smit. Nou, dan heb je het wel écht verpest. Zeg eens eerlijk, deze man moet wel heel veel geld hebben, want een andere reden valt niet te bedenken waarom Sylvie f*cking Meis met hem is.

Haar man is trouwens Niclas Castello. Voor degene die het niet weten (net als ik een paar minuten geleden): hij is de maker van prraachhtige kunst. Wat maakt hij dan zoal? Nou ja, een gouden kubus bijvoorbeeld! Het heet ‘The Castello CUBE’, haha. Bekijk het hieronder. (De kubus zou van 11,7 miljoen euro aan goud gemaakt zijn, dus we weten het zeker: meneer heeft veel geld).

12 reacties op “Sylvie Meis en haar man vieren hun jubileum

 1. Janus Anus de beffert van Bergen zegt:

  Ze mag op mijn gespierde ervaren befbek komen zitten, ook een soort kubus van getraind varkenszeemleer, waar haar sappen rijkelijk zullen stromen klimt ze op Jantjes biggenmuil.

  6
  1
  • Obsessie zegt:

   En je weet wel, met wie ik een obsessie heb hé Sylvie?! Waarom dacht je dat het zo aan me hart ging, toen je loog over Bas? Gelukkig weet ik nu, dat dat door hem komt, en niet door jouw 🤍

   0
   1
 2. Hansie zegt:

  Prutswerk. Als je dan een kubus maakt, maak dan een kubus. Kijk de rondste bol. Dat is kunst. En dubbele upt als definitie van de kilo. Dat is kunst. Dit is rommel en verspilling van goed goud.

  0
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.