Sylvana Simons heeft altijd pijn

sylvana-simons-

Sylvana Simons, misschien wel de leukste verrassing van de Tweede Kamer, heeft een verklaring voor het feit dat ze het coronadebat vroegtijdig heeft verlaten.

Op Twitter laat de voormalig danseres weten dat ze al minstens drie jaar met chronische pijn leeft. Een exacte diagnose is er volgens het BIJ1-Kamerlid nog niet, maar mogelijk is er sprake van reuma of artrose. Vanwege pijn aan haar knieën en voeten verliet ze vroegtijdig het Kamerdebat.

“Aanstaande vrijdag zet ik de zoektocht naar pijnstilling weer voort met de reumatoloog. Het komt vast allemaal goed. Dus lang verhaal kort: ik heb een chronische aandoening, altijd pijn, overal. Dat stopt mij niet in mijn missie voor een eerlijker en gelijkwaardiger Nederland,” aldus Simons op Twitter.

Veel sterkte Syl!

18 reacties op “Sylvana Simons heeft altijd pijn

 1. allochtoon zegt:

  Gun ik niemant gronise pein. 50 jaar geen rimpels. Daar sal de witte frouw jaloers op sein. Wel hiepokriet al die pruiken die se draagt. Is se niet trots op haar kroeshaar? Ga bij de sygoloog langs om die onbewuste pein te bespreken. Tefens heb ik begrepen dat de pruiken met egt haar wort gemaakt fan oeigoeren en asiaten met sluik haar. Is dat geen cultural appropriation? Bij1 aanhangers zijn oorferdofent stil!!!

  0
  0
  • Ketchupmanis zegt:

   Onterechte kritiek…begin december gezien hoe ze hoogstwaarschijnlijk de pakketten via de schoorsteen van de buren afleverde…

   0
   0
 2. Om te kotsen zegt:

  Echt om te kotsen weer dit!
  Pure aandachtsvragerij! k word echt stront ziek van deze nietszeggende figuren, die he-le-maal niks toevoegen aan de politiek en de maatschappij, maar wel 6k netto per maand van onze belastingcenten binnen harken.
  Dit mokkel van mij zodanig veel chronische pijn krijgen dat ze moet stoppen met haar werk in de politiek.
  Dit gun in niet veel mensen, maar Sylvana wel.

  0
  0
 3. De walgelijke man! zegt:

  Wat vervelend voor jou ragebol. Misschien kun je naast naar de fysio, ook het Pieterbaancentrum aandoen?

  Kunnen hun je minderwaardigheidscomplex, tegenover blanke mensen onder handen nemen. 🤣🤣

  0
  0
 4. Professional Victim zegt:

  Die gaat voor herstelbetaling uitgekeerd als wachtgeld. Uiteraard voor al het leed dat de witmens haar aangedaan heeft. Wait and see.

  0
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.