Sylvana Multipla denkt dat we gek zijn

Kom op zeg. Denkt die IJsselmuiden dat we helemaal gestoord zijn of zo? “Leuk fotootje dit. Gewoon zoals ik ben. Geen make-up, gewoon Syl in Friesland”, staat bij haar story op Insta. Maak dat ff lekker de rode kat wijs. Dat kind is volledig opgemaakt of heeft er een filter overheen gegooid.

Of is dat juist de grap? Je weet het niet met die flauwe puberhumor van Dumpert.

26 reacties op “Sylvana Multipla denkt dat we gek zijn

 1. Eerst zien dan geloven zegt:

  Ipv dit soort onzin, Jan schrijf eens een stukje over Klennis Krijs die nu liegt dat ze nooit in de VS wilde doorbreken/doorgebroken was omdat het land ‘fake’ en ‘racistisch’ is.

  29
  0
  • Denniskaas zegt:

   Al die artikelen over haar zijn zo kansloos, zielig, en slaat letterlijk nergens op. Het is geen nieuws. Gewoon een leuk grietje met zelfspot. Pak de echte droeftoeters aan.

   26
   8
 2. Dwight zegt:

  En weer een foto van zichzelf plaatsen waarbij haar bizarre brede plofkop weggemoffeld wordt. En inderdaad ook met make up. Dus alles behalve natuurlijk en zoals ze ‘echt’ is. Maar dan wel het gore lef hebben onder haar foto te zetten “even NORMAAL, lekker JEZELF”.
  Wat voor een huichelachtige breedbekkikker ben je dan.

  15
  13
 3. Denniskaas zegt:

  Al die artikelen over haar zijn zo kansloos, zielig, en slaat letterlijk nergens op. Het is geen nieuws. Gewoon een leuk grietje met zelfspot. Pak de echte droeftoeters aan

  16
  8
 4. Com zegt:

  Gewoon een lief meisje. Helpt een hoop mensen. Laat haar lekker dr ding doen. Deze artikelen zijn nergens voor nodig. We willen:

  Gordon
  Marco Borsato
  Kim Kotter
  Genee
  Glim worm
  Hypocriet Iris Enthoven
  Juultje
  Zarah
  Etc. etc.

  13
  5
  • Linkmiegel zegt:

   Je vergeet de groep transformers, die moeten er ook bij om flink afgezeken te worden. Die Jessie is gek maar die Alice is compleet gestoord. Ik rijg bij hun altijd het gevoel dat ze zich hebben laten ombouwen om geld te verdienen aan mannen.

   1
   0
 5. Huistrolalarm zegt:

  Dezelfde debiel die de site de hele dag open heeft staan en zit te f5’en, en steeds maar over de auto’s begint te jammeren. Wat kansloos.

  6
  5
 6. Corroonaatje zegt:

  In Friesland zeggen ze wel vaker dingen net anders om, ik vermoed dat er daarom dus geen kwaad in de zin is, ze bedoeld dus te zeggen dat ze natuurlijk opgemaakt is

  0
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.