Sonja Bakker maakt pikante foto’s van borsten

Sonja Bakker maakt pikante foto’s van borsten

Sonja Bakker maakt pikante foto’s van borsten. Het bakkertje maakte eerst allerlei kookboeken die vol stonden met receptjes die ze gestolen had. Vervolgens werd ook nog eens haar Instagram-account verwijdert en bleek ze met niks anders dan gebakken lucht in haar handen te staan.

Uitgekotst

De 48-jarige Sonja Bakker vluchtte weg uit Nederland. Niet omdat ze anders vermoord wordt of wat dan ook, nee… Omdat ze uitgekotst werd nadat bleek dat ze al tijden lang recepten had gestolen van conculega’s. Het was een hele tijd stil, maar nu lijkt Sonja een andere hobby te hebben gevonden.

Sonja Bakker maakt pikante foto’s van borsten

Sonja gooit het over een heel andere boeg en begint plotseling met het maken van pikante foto’s van borsten. Op haar Instagram zijn nu verschillende foto’s te vinden van halfnaakte vrouwen. Zelf staat ze niet op de plaatjes. Ze fotografeert alleen andere vrouwen die nog mooi op beeld uitkomen.

Naar eigen zeggen maakt ze nu ‘professionele foto’s’ en noemt ze het: ‘Sonja Bakker professional photography’. Bovenaan de Instagram-pagina waar ze haar nieuwe carrière op deelt, staat ook nog: ‘Ibiza. Barcelona. Amsterdam. Art director. Styling. Specials’. Wauw. Wat prachtig zeg.

Landschapsfotografie

In eerste instantie doet Sonja voorkomen alsof ze heel normale foto’s maakt van bijvoorbeeld een landschap, maar niks blijkt minder waar. Ze maakt namelijk vooral veel foto’s van vlezige gebergtes. Grootse, ronde, huidkleurige gebergtes vullen haar Instagram-account. Zo staat er bijvoorbeeld een vrouw op die enkel en alleen een indianentooi draagt.

Leuke fotootjes hoor, maar een eigen stijl moet ze nog creëren, want met een blik op haar profiel is een warboel aan verschillende troep te zien. Behalve de borsten zijn het geen fijne plaatjes om naar te kijken. En ik hoor jullie denken: ‘doe een beetje aardig over de foto’s van Sonja’, maar vergeet niet dat deze plaatjes hoogstwaarschijnlijk ook gejat zijn en dus helemaal niet door haar zijn gemaakt.