Songfestival dinges is een vervelende zeikerd

Naast dat we als land volledig voor aap staan met deze inzending, want godskolere wat een verschrikkelijk nummer, waardeloze act en angstvallig divers geneuzel zonder resultaat, is die Jeangu Macrooy ook een vervelende zeikerd. Dat meneertje koekenpeertje van potenstijn is zal mij worst wezen (no pun intended), maar dat hij boos wordt als een journalist een man een ‘hij’ noemt is wel heel irritant woke.

Dat hele gebeuren van dat nichtengala is al niet om te harden. Maar omdat we in een land leven dat graag mee wil doen met die doodenge “inclusieve samenleving”, waar overigens geen plaats is voor normale mensen, gaat dit songfestival helemaal over de top. We laten het presenteren door xxl transformer Nikkie de Jager en laten een diep gepigmenteerde homosueel iets gillen over een broccoli. En als je dan denkt dat je het wel hebt gehad wordt die Jeangu (waar komt die koekenbakker eigenlijk opeens vandaan, namelijk nog nooit van gehoord voor dit gebeuren?) boos vanwege het verkeerd aanspreken van iemand.

Hen/hun

Ik begrijp wel dat god zijn rug naar de aarde heeft toegekeerd. Er zijn namelijk types die geen man of vrouw zijn, maar een hun. Sam Smith is er zo’n eentje. Wie is Sam Smith? Weet ik het, doet er ook niet toe. Enfin, een journalist noemde in zijn stukje die dinges dus een ‘hij’ en nu is Macrooy kwaad. “Dan lees ik een stuk van een journalist, die ook homo is, en die schrijft dan over Sam Smith die non-binair is en wil worden aangeduid met ‘they’ of ‘hen’. Later in het stuk schrijft hij dan alsnog ‘hij’. We hebben gevochten voor het feit dat we gay zijn, ook al zeiden andere mensen: het is een keuze. Ik vind die genderidentiteit… Er zijn mensen die het uitleggen hoe het zit voor hen en ik vind dat je dat moet respecteren.”

Ik kan me geen homo herinneren die heeft gevochten om gay te zijn, maar goed. Het begint wel ernstig vermoeiend te worden al dat gelul uit die LGHBTIQIKQQRTAGQPSJDA+ gemeenschap.

29 reacties op “Songfestival dinges is een vervelende zeikerd

 1. SenorCunt zegt:

  Dit is gvd. een slechte act zeg. Met die all inclusive nonsense woke boodschap die erin zit. Echt een schaamteloze inzending.

  0
  0
 2. Allochtoon zegt:

  Jangu sau teruggestuurt moeten worden naar Suriname. Ik zag vooravond gisteren. Hij is in 2014 naar Suriname gekomen als student. Dat kan ok. Maar hoe heeft hei het regt gekregen om permanent te ferbleifen in Nederland. Suriname is een feilig land en zanger sein leikt mei geen veelgevraagd kenniswerk. Met welke homo elite heeft hei het bet gedeelt om een ferbleifsvergunning te krijgen.

  0
  0
  • Tjaa zegt:

   Ben al paar jaar misselijk vh lghbt gezeik..
   Die gasten beslaan 2% vd totale bevolking maar eisen 100% voorrang op alles en iedereen…En nog steeds hebben ze niet door dat ook hun misbruikt worden voor een andere agenda ..En zodra het doel is bereikt ze opzij gezet worden in het gunstigste geval..Hoewel ik eerder denk dat ze dan vd hoogste toren mogen abseilen ..zonder koord

   0
   0
 3. Jan gaat nooit afvallen zegt:

  Nooit van gehoord zie op ze insta alleen maar blanken haat. Maar ja dat is nu nou super hip!1 zwart zijn is nou cool en gay en links.

  0
  0
 4. Doe ff normaal zegt:

  Sam Smith is gewoon een VENT en dus HOMO met een baard en een eyeliner!!!
  Courtney Stodden en Demi Lovato [wie?] noemen zich nu ineens ook non-binair. Dit zijn bi VROUWEN die heel hard hun best doen om jawel, een sletterige bi VROUW te zijn! Dus, opzouten met dat hippe niet weten bij welk geslacht je hoort, achterlijk mongolengedrag!
  Dat regenboogclubje begint hele enge vormen aan te nemen. BLM en IS in hun extremisme is er niks bij! Snel afkappen die zieke onzin nu!! Geen aandacht meer aan geven!!

  0
  0
  • Doe ff normaal zegt:

   Alle festivals en speciale dagen [en dat worden er steeds meer] die draaien om dat enge LTQGRZGWMBGEO clubje zijn buitengewoon smakeloos en misselijkmakend geworden waar het ‘vroeger’ gewoon een gezellig boeltje was.
   Ik begrijp wel dat er steeds meer mensen zijn die zich ervan afkeren. Dat hebben ze grotendeels ook echt aan zichzelf te danken want ze worden met de dag gekker en extremer en verwachten dat de hele wereld daarin meegaat.
   Mij zal het echt worst wezen wat mensen denken te zijn, maar doe godverdomme eens normaal zeg!
   Hetero’ s komen er doorgaans echt niet mee weg als zij hetzelfde gedrag zouden vertonen als dat het regenboogclubje graag doet. Dus ik zou niet weten waarom er voor deze groep een andere standaard moet gelden en laten we daar vooral ook mee stoppen!

   0
   0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.