Slijptol vast in Zuid-Afrika

Nou ja, dat ie niet helemaal het geval. Maar zijn verzekeringsmaatschappij heeft een weekje voor hem bijgeboekt zodat de hysterie omtrent de Zuid-Afrikaanse corona-variant een beetje is komen te liggen. Want deze Omicron schijnt juist helemaal niet gevaarlijker te zijn dan bijvoorbeeld de Delta-variant. Dat zegt Mark Baanders ook zelf als correspondent voor de k*tomroep PowNed.

Hier wordt ie geïnterviewd door onze voormalige cameraman Reiniboy. Mark, naast vinoloog ook viroloog in de vrije tijd, legt hier ff uit hoe het zit.

31 reacties op “Slijptol vast in Zuid-Afrika

  • Dingus zegt:

   Wat nog veel erger is gvd

   Gordon baalt behoorlijk. Hij kwam dit weekend terug uit Zuid-Afrika voor de finaleshow van K2 zoekt K3, maar nu moet hij in ons koude kikkerlandje blijven.

   Dat terwijl hij net lekker naar Dubai wilde, zo vertelt hij op Instagram. „Nou lekker dan, ondanks uitgebreide testen niet meekomen op zowel Emirates als KLM naar Dubai. Nog een week in de zeikregen zitten. Volslagen belachelijk, die paniek met dit k*tvirus! Thuis maar even gezellig maken! De wereld is gek geworden, echt!

   2
   1
 1. Voorheeen G. Neukgenot zegt:

  Indien jullie niet met z’n allen mij als jullie God gaan zien, ben ik genoodzaakt iedereen die deze site bezoekt te verkrachten. Ben er klaar mee nu

  21
  30
    • И. Иødrøg zegt:

     Heb je het nou tegen mij? Ik moest gewoon lachen om die opmerking van “Voorheeen G. Neukgenot”. Als je er namelijk niet te zwaar aan tilt, wordt het vanzelf grappig. Gun Neukgenot ook eens een plezierje. That’s all en fijne dag.

     6
     19
   • Ran Joos zegt:

    Is natuurlijk beetje sneu dat je dit soort opmerkingen plaatst, en daar dan lol aan beleeft, maar ieder zijn ding! Zeker in deze tijd van sociale isolatie moet je toch wat (al verwacht ik dat je zonder isolatie ook niet veel om handen hebt).
    Maar een andere naam gebruiken om te lachen om je eigen opmerkingen is zelfs voor jou een dieptepunt. Desondanks gun ik jou dit, hopelijk maakt dit jou trieste leventje een beetje beter x

    8
    1
  • Dolf zegt:

   Eerst zag ik er nog wel humor van in, maar nu je niet grappig meer bent, en je serieuze kan laat zien, komt echt aan het licht dat je straf nodig hebt van je moeder. Ze moet je even een weekje opsluiten op je kamer en zonder eten naar bed. Dan kun je eens voelen hoe het is om met een hongerbuik te moeten gaan slapen. Want jij probeert deze site kapot te maken en het brood van onze Jan en Dennis af te pakken.

   Je kunt ook altijd hulp zoeken voor je persoonlijke problemen. Maar niet hier. Hier wordt je een touw geadviseerd, maar iedereen is beter dan dat. Ik vergeef je Neukgenot en normaal doen is het beste. Groetjes aan Jan en Dennis.

   Mvg Dolf

   6
   1
 2. Kweetniet zegt:

  Viruskwekers weten hoe je aan een gevaarlijke variant komt. Hoogbesmettelijke is daarvoor een uitstekend startpunt. Herinner mij een Nederlander die trots publiceerde een vogelgriep variant te hebben “ontwikkeld” die nog besmettelijke en dodelijker was dan de bekende wilde varianten. Op zich niet kwalijk als je weet wat je doet. Maar in verkeerde handen een wapen voor op zijn minst economische schade hier en economisch gewin daar. En wie de mens kent over het volle spectrum, weet dat er altijd onder ons zullen zijn die het als een middel tot hun doel zullen zien.

  1
  1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.