Slijptol en cameraman mishandeld

Wij vinden PowNed een verschrikkelijk k*tomroep, maar Mark Baanders is onze vriend. En van vrienden blijf je met je poten af. Op Urk ging Slijpie een item draaien over dat de kerken daar ondanks corona vol zitten. Het leverde hem klappen, schoppen, hoesten in zijn gezicht en een poging om hem aan te rijden op. Ook werd de cameraman aangevallen.

Overigens is het goed te begrijpen dat je helemaal geen zin in een verslager voor je neus hebt als je naar de kerk gaat. Ook is het razend irritant als die verslaggever, ondanks dat je zegt geen zin te hebben in een interview, die roze microfoon onder je bakkes blijft houden. Alleen is geweld walgelijk en nooit goed te praten. Die gozer probeert zijn werk te doen. Hoe vervelend je het ook vindt, hou verdomme je handen thuis. En zeker van slijptol, die jongen heeft van god al een verschrikkelijk stemgeluid gekregen.

61 reacties op “Slijptol en cameraman mishandeld

 1. Robbie zegt:

  Zat met verbazing te kijken naar dat gereformeerde tuig, en die bromsnorren die erbij stonden had je ook niet veel aan. Weer een bewijs dat die schijnheilige religekkies gewoon niet in orde zijn.

  0
  0
  • Arie Boos Ma zegt:

   Dat mag ie ook niet van Domique,

   Maar idd dit is makkelijk scoren een beetje mensen filmen en provoceren als ze naar de kerk gaan.

   PowNed zakt lager en lager.

   0
   0
 2. Arno Poorthuis zegt:

  Dit zijn excuus christenen . Crimineel gedrag vertonen en vervolgens opbiechten bij meneer pastoor. 10 weesgegroetjes en alles is vergeven. Walgelijk volk!

  0
  0
 3. Dwight Power zegt:

  Oprotten, Slijptol! Laat die mensen met rust, zij hoeven jou niets uit te leggen. Ga eens lekker voor een haathut staan en daar tof doen, of naar zo’n linkse antiblanke manifestatie!
  Wat denkt ‘ie nou?! Omdat hij een microfoon en een camera bij zich heeft hij zich alles kan permitteren en overal mag komen?

  0
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.