SLAM heeft scoop over Dennis

schouten-dennis

Bij SLAM zit Erik-Jan Rosendahl, ooit te gast bij ons, en hij heeft groot nieuws over onze vriend uit Glanerbrug. Ondanks dat het niet al te best zou zijn is Dennieboy bezig met een nieuwe hit. En dat is dan wel weer een flinke scoop.

De laatst hit was een grote en werd 825k keer bekeken op Youtube.

26 reacties op “SLAM heeft scoop over Dennis

 1. Dennis zingt zegt:

  Ik kom uit Glanerbrug en vooral een lutser
  Ik word gehaat en ook die bolle prutser
  Ja ja ja ja

  Ik houd van vrouwen
  Maar ook dat is gelogen
  Voor menig piemel ben ik voorover gebogen
  Ja ja ja ja

  En Jan is overal mislukt en alcoholist
  Wat een ieder al lang wist
  Ja ja ja ja

  Had altijd bonje met mijn ma
  Mijn vader draagt een beha
  Ja ja ja ja

  13
  10
 2. De Mazzel zegt:

  Jan, je zit wel altijd op dumpert te bitchen, en te vertellen dat het dood is blabla, maar je eigen website zit helemaal vol linkse uitkeringstrekkers die je commentsectie totaal vertyfen, en je doet er helemaal niks aan. Echte te kansloos deze site! Mensen, veel plezier met de bijbelverhalen en departures van schiphol, ik kom hier niet meer! De mazzel!!

  27
  2
 3. Slam zegt:

  Toen zij gebeden hadden, werd de plaats waar zij bijeenwaren bewogen. En zij werden allen vervuld met de Heilige Geest en spraken het Woord van God met vrijmoedigheid.’ (Handelingen 4:31)

  Maarten Luther schreef in 1530 in een voorwoord voor Het traktaat over de religie en gewoonten van de Turken: ‘Zelfs ware christenen, noch Christus zelf, noch de apostelen, noch de profeten, vertoonden zo’n religieuze ijver als de Turken laten zien.’

  In het traktaat vertelt een zekere Georg von Muelbachhoe hij tijdens zijn gevangenschap onder de indruk kwam van de stipte gebeden en andere geloofsijver van de Turken. Luther werkt mee aan de uitgave van dit boekje, omdat hij het belangrijk vindt dat er een eerlijk beeld ontstaat over de islam van de Turken. Ook de ogenschijnlijk mooie en aantrekkelijke kanten van de islam moeten volgens hem eerlijk benoemd worden, want anders gaan christenen juist over naar de islam wanneer ze alleen maar negatieve dingen erover horen en vervolgens ontdekken dat moslims trouwer zijn in hun dagelijkse rituele gebeden en vromer leven. Luther stelt dat velen in de kerk zich in vergelijking met de Turken schandelijk en goddeloos gedragen en weinig Turken zullen aanspreken.

  Luther spoort overigens niemand aan om moslim te worden. Hij benadrukt dat ook voor moslims die vol ijver bidden, het kruis van Christus de enige hoop is. Zijn conclusie is dat de kerk alleen met het evangelie van Christus, de Zoon van God die voor onze zonden stierf, het bolwerk van de islam zal kunnen overwinnen en niet door een wedstrijd in religieuze ijver. Levensheiliging is voor Luther wel belangrijk: werkelijk leven in vertrouwen op Christus, want alleen zo kunnen we bij God komen. En bij dat leven uit geloof hoort ook het persoonlijke gebed tot God als Vader.

  Rond 2 april begint de islamitische vastenmaand Ramadan. Het is al jaren de gewoonte dat christenen in deze periode voor moslims bidden in het verlangen dat zij Christus leren kennen. Ook dit jaar hebben we daar een gebedskalender voor gemaakt. Bidden is als het goed is meer dan alleen maar verlangens bekend maken bij God. In het gebed gaat het er ook om dat we zoeken en luisteren naar Gods wil en uitspreken dat we Hem willen volgen en dienen. Laten we tijdens de komende Ramadan niet alleen bidden dat God zelf tot moslims spreekt, maar Hem ook vragen dat Hij ons laat zien wanneer en waar wij met moslims over Hem kunnen spreken.

  Voor mensen die van elders komen, valt op dat wij als Nederlanders veel vergaderen. Ook in het missionaire werk gaat er vaak veel tijd op aan vergaderen en plannen schrijven. In sommige kerkelijke kringen wordt bidden aangeduid met ‘beginnen’ en ‘eindigen’. Kennelijk hoort het niet bij het eigenlijke doel waarvoor we bij elkaar komen. In het boek Handelingen gebeurt er echter nogal eens juist wat tijdens het bidden en vasten. In veel kerken is er na ruim zestig jaar moslims in ons land wel enige verlegenheid wat we in deze tijd van secularisatie voor hen zouden kunnen betekenen. Dat is begrijpelijk en ook wij hebben geen succesformules voor kerken op de plank liggen. Maar waar we veel van verwachten, is wanneer kerken gericht en frequent bidden voor de ontmoeting met moslims

  1
  10
 4. Jan Kots zegt:

  Geweldig. Wat een scoop. Dankjewel Jan voor alle waarde die je toevoegt in de wereld. Volgevreten, alcoholverslaafde vetklomp. Deze website, uitgebaat en volgekliederd door de gewelddadige en veroordeelde crimineel Jan R. uit Bergen, verdient al die schizofrene spammers die hier de boel op stelten zetten.

  1
  9
  • Kots Jan the Great and destroyer of all the left zegt:

   Scheelt dat bijna niemand de comments leest dus het trollen gaat je blijkbaar nog niet zo goed af XD. Alleen dat je de tijd en stres er in stopt kan ik al van genieten. terug naar reddit droeftoeter!

   0
   2
 5. Vrouw Justitia zegt:

  BERGEN – De Bergense journalist en politicus Jan Roos (43) is ook in hoger beroep veroordeeld voor het mishandelen van een tiener in 2018. De straf is gelijk aan wat de Alkmaarse politierechter hem eerder oplegde: een geldboete van 750 euro en een schadevergoeding van 700 euro.
  Het Openbaar Ministerie had in hoger beroep een verdubbeling van de geldboete geëist: 1500 euro. Daarin gingen de raadsheren van het Gerechtshof niet mee, aldus mediapartner Duinstreek Centraal.

  Volgens het Gerechtshof is bewezen dat Roos in mei 2018 een toen 16-jarige dorpsgenoot tegenkwam op een terras in Bergen. Er ontstond een woordenwisseling, waarna Jan Roos de jongen volgde toen die van het terras vertrok.

  Daarna gaf Roos de tiener op straat een vuistslag in het gezicht. De jongen raakte daardoor gewond aan zijn lip, liep een hersenschudding op en een paar van zijn tanden zaten los. Roos beriep zich op zelfverdediging, maar het Hof verwierp dat verweer.

  2
  3
 6. Samson zegt:

  Tokkie ik zijn spiegel die hij niet herkent. Lachen man. Zegt vooral over hemzelf zijn negatieve stereotypering van RP publiek. Wie is hij nou helemaal en wat presteerde hij zich beter dan te wanen. Lullige radioleuteraar. Niemand interesseert wat jullie “guys” voor weekend hadden. Weer een weekend nul verschil in de wereld gemaakt ongetwijfeld.

  0
  3
  • Rinus Rukwind de echte is een mongool zegt:

   NOOOOOOOOOOOOIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIITTTTTTTTTTT
   NOOIT
   NOOIT
   dus
   NOOOOOOOOOOOOIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIITTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT

   1
   1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.