Slachtoffer Bilal eet niet meer en durft niet meer naar buiten

bilal-slachtoffer

Tragische details rondom de Instagram live-rel met Bilal Wahib (22) en Oussama Ahammoud (22).

Sinds de uit de hand gelopen livestreamsessie van afgelopen dinsdag waarin een jolige Bilal een 12-jarige fan onder druk zette om voor duizenden euro’s zijn broek naar beneden te doen terwijl er duizenden mensen meekeken, staat het leven van dat slachtoffer op zijn kop. Onze Dennis zat vanavond in een Clubhouse-gesprek met rapper Appa, die meedeelde dat hij bij het slachtoffer en zijn ouders thuis is geweest.

Eet niet meer

Volgens Appa durft de jongen sinds het voorval niet meer naar buiten, omdat hij in zijn eigen buurt gezien wordt als een soort paria. Ook slaapt hij slecht en eet hij niet meer. De ouders van het slachtoffer willen eerst met Bilal in gesprek, wat de reden is dat hij zijn optreden bij Beau op het laatste moment cancelde.

Namens RoddelPraat: sterkte jongen. Niets hiervan is jouw schuld.

21 reacties op “Slachtoffer Bilal eet niet meer en durft niet meer naar buiten

 1. Floris Molenaar zegt:

  Willen er nog meer mensen komen naar de RP netwerkborrel zaterdag?
  Eten bij Ramon van Talpa en afpilsen bij mij. Gezellie..!!!

  0
  0
 2. Floris zegt:

  Toch mooi dat de schaamte cultuur van dit Rif volk zo werkt. Als een een willekeurige Ferry D, of Gordon H. dit bij een 12 jarige blanke jongen had gedaan had heel Nederland (behalve leden van Martijn en Joris D.) klaar geweest met deze personen. En terecht. Echter in de parallelle mocro maatschappij in Nederland is de jongen een kneus omdat hij z’n pipi laat zien. Dat is een grotere schande dan een 22e jarige die gewoon digitaal ontucht pleegt met een kind, niet eens een puber. De zelfde schaamte als het met boxershort douchen bij het voetbal. Die schaamte is in deze cultuur dus belangrijker dan het plegen van een misdaad en het compleet slopen van de wereld van dit kind. Ouders die met Bilal geil op kinderbal willen praten! Wat willen ze dan? Het oplossen door totaal malloot Appa als vertrouwenspersoon te nemen en 6 geiten en een kameel als schadevergoeding te eisen? Ze kunnen beter een advocaat inhuren en voor 17k bij Bilal beslag laten leggen. Er is tenslotte een mondelinge overeenkomst en de gevraagde content is geleverd.

  0
  0
 3. Replica rolex sale watches zegt:

  92492 324724Greetings! Quick question thats completely off topic. Do you know how to make your internet site mobile friendly? My weblog looks weird when viewing from my iphone. Im trying to discover a template or plugin that may be able to fix this difficulty. In case you have any recommendations, please share. Appreciate it! 913104

  0
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.