Entertainment

Simon Keizer opnieuw een duo: ‘Het voelde goed’

simon keizer

Simon Keizer en Nick Schilder zijn al enige tijd uit elkaar en Nick is keihard aan het werken aan zijn solocarrière. Het gaat Simon iets minder goed af, hij doet het niet alleen, hij is wederom een duo met een andere zanger.

De breuk tussen Nick Schilder en Simon Keizer

De breuk van Simon Keizer en Nick Schilder was er eentje voor in de boeken. De twee maakten bekend dat ze als duo uit elkaar zouden gaan, na nog een aantal afscheidsconcerten. Al snel gingen de roddels rond dat er iets tussen de twee was gebeurd. Zelf hebben ze dit wel ontkent, maar toch bleven er speculaties, zelfs op een mogelijk overspel.

De twee hebben een interview gedaan bij Eva Jinek, maar daar werd er de ene na de andere vuile blik gegooid naar de ander, dus echt een lekker afscheid was het niet. Zo proberen tot op heden de schijn op te houden, maar we weten inmiddels wel beter.

Simon Keizer opnieuw een duo: ‘Het voelde goed’

Nick is beter met zijn solocarrière en hij heeft al zijn eigen nummer uitgebracht, het lijkt goed te gaan in zijn eentje. Simon denkt het niet alleen te kunnen, lijkt het wel. Hij vormt namelijk nu alweer een duo met iemand anders.

Simon Keizer heeft namelijk een nummer uitgebracht met Paul de Leeuw. ‘We hebben een nieuwe plaat! ‘Het Komt Wel Goed’ is vanaf nu overal te beluisteren, en we zijn er super trots op’, schrijft Paul op Instagram. ‘We zagen elkaar dit jaar al steeds vaker, dus het voelde goed om samen iets uit te brenge. We hopen dat je het mooi vindt.’

View post on Instagram
 

19 reacties

Plien

lang

Plien

neus

Plien

Nou dit is wel even een lange neus naar Nick maken

Plien

Ik kan mij met grote huivering de grote emmers kots met brokjes voorstellen die deze twee grote griezelige glibberde gaan opleveren.
Het lijkt mijn dan ook namelijk ten zeerste vreselijk akelig om dat liedje van Vieze Paul en Liegende Nick te moeten aanhoren.

Dus als het voor nu en straks eventjes kan hoop ik dat ze deze poging tot muziek alleen op 100% NL draaien want die zender komt niet voor in de lijst met presets in mijn auto

Raven met worst

Doe mij maar een trio !

TOM

Waarom stopt Paul de Leeuw niet gewoon? Hij heeft geld genoeg verdiend via zijn contacten met die corrupte Frans Klein van de NPO dus dan kan hij nou toch wel zijn biezen packen en dit land verlaten?

Paul de leeuw

Simon was nog goed strak aan het achterkantje *

Maria

Vieze Paultje kan al een paar jaar geen deuk in een pakje boter teweeg brengen dus dit gaat ook floppen

Maria

Versteren

Maria

Eventjes

Maria

afgeserveerd

Maria

Op1

Maria

Ranzig

Onverschillige puber

Boeie moeten hun weten

Maria

Toen Paul de Leeuw door het kijkers publiek werd afgeserveerd toen hij bij Op1 de boel liep te versteren was het G-E-L-U-K-K-I-G eventjes stil geworden rondom his Royal Ranzigness.
Waarom is hij nu terug?

EN SINDS WANNEER IS HET WOORDJE G-E-L-U-K-K-I-G EEN FOUT WOORD GEWORDEN???

GEEN WONDER DAT DE MENSEN IN DE COMMANCES ZO LOPEN TE KLAGEN.

DIT SLAAT HELEGAAR NERGENS OP

TrudyPlienMaria

Heeft er nog iemand een alcoholische versnapering voor mij ? anders kunnen die k u t commances weer uit

Henk

Wie zit er nog op de Leeuw te wachten???!!!

Arie

Paul de leeuw heeft het recht om te leven verspilt
Ga eens D O O D vieze
A N A L R I D D E R

Natnek

Paul de leeuw is 1 van de meest w@lgelijke creaturen op deze planeet.