21 reacties op “Seksrel bij 3FM: DJ stuurt walgelijke video naar 13-jarige

 1. kontsekslover zegt:

  Kijk aan, een seksrel. Hopelijk is dat geen klikbeet. Eindelijk weer een skoep!

  3
  0
  • Osamab zegt:

   Hopelijk klopt dat verhaal dat die dj dat filmpje aan een 13 jarige heeft gestuurd want anders is hij voor niks voor de bus gegooid.

   7
   1
  • Powned lite zegt:

   Ome Jan en Dennieboy beginnen een omroep. Laat me niet lachen. Powned lite?

   We weten allemaal wat er gebeurt is met Powned.
   Powned die de publieke omroep wel even ‘ging slopen’!

   Totdat het gratis geld, de Tesla lease, inclusief riant pensioen en overige secundaire voorwaarden toch wel te goed aanvoelde. En men bij Powned overging naar het format u vraagt wij draaien.

   Wie zegt dat ome Jan en Dennieboy niet hetzelfde van plan zijn? Altijd makkelijk een grote zak gratis geld mee te pakken. De Porsche en Land Rover dienen immers ook betaalt te worden.

   6
   3
  • Henk zegt:

   Flauw van jullie allebei.
   Je weet niet wat ome Jan en Dennieboy van plan zijn want de aspirant omroep is er nog niet. En aangezien er tegenwoordig ook behoorlijk wat mensen in de nachtdienst meedraaien. Is posten om 4uur in de ochtend totaal geen probleem.
   Niet iedereen hier zit aan het bijstandsinfuus.

   0
   0
 2. Truus zegt:

  SCOOOOOOOOOOOOP!!

  Dennis S. heeft zich schuldig gemaakt aan sexueel misbruik van een 15 jarig meisje. Dit is gebeurd in het Van der Valk Hotel. Camerabeelden worden opgevraagd.

  5
  48
 3. Je moeder zegt:

  Iedereen ff relaxed. 2 slechte afleveringen maakt het geen slecht programma. Deze aflevering was weer top. Bedankt, heren. Ik heb zin in de extra aflevering vanavond !

  1
  0
 4. Tom zegt:

  Ik vind het een beetje merkwaardig hoe jullie dit brengen. Dit filmpje bestaat maar nergens tonen jullie aan dat hij dit filmpje naar wie dan ook heeft verstuurd. Dat is extreem zwak . Laat zien in een chatgesprek dat het zo is. Maar er wordt gezegd het schijnt zo te zijn en dan is het een scoop? Smaad en Laster noem ik het eerder.

  2
  2
 5. Je moeder zegt:

  Jaaaa lekker hoor, heren. De extra uitzending was ook top.

  @Dennis, mannen en vrouwen zijn wél gelijk maar níet hetzelfde. Ik neem aan dat je dat bedoelde.

  Jullie zijn toppers !

  0
  0

Reacties zijn gesloten.