SCOOP: Reinout Zorge (NN) naar PowNed

Wie is Reinout Zorge in godsnaam? Nou, hij is de verslaggever van Nieuw Nieuws, waar onze Dennis nog de scepter zwaait. Volgens Jan een waardeloze site, maar Jan vindt alles dat met GeenStijl te maken heeft waardeloos. Oud zeer of zoiets. Enfin. Reiniboy gaat NN verlaten voor het grote NPO-geld. Hij is de nieuwe aanwinst van Dominique Weesie (walgelijke man).

Saillant detail: Dennis heeft hem ontdekt als verslaggever. U weet wel, Dennis die bij PowNed eruit werd geflikkerd omdat ie niet genoeg BNN-VARA is waar ze mee gaan fuseren. Nog saillanter detail: Reinout was de eerste cameraman van Roddelpraat. Als Dominique Weesie (walgelijke man) dat weet is het waarschijnlijk weer snel douchen voor onze Rein. Geniet van het geld zolang het duurt, cowboy.

28 reacties op “SCOOP: Reinout Zorge (NN) naar PowNed

 1. Robbie zegt:

  Grappig dat ze allemaal meegaan naar NPO, terwijl tja er is geen hond die kijkt natuurlijk. Denk echt dat de NPO hun vaste programma’s heeft dat mensen trekt, en de rest wat erachteraan hobbelt boeit de mensen niet. Of nouja er moet een spraakmakend programma komen waar bij het koffieapparaat over word gesproken, maar dat is verre van dat, niemand heeft het over bijvoorbeeld ‘goed fout’ ja het enige wat je dan hoor is een diepe zucht en dat ze zeggen tja dat kutprogramma wat een drek….Maargoed een kat in het nauwe maakt rare sprongen, misschien komt er nog iets leuks….

  0
  0
   • Robbie zegt:

    Ik las ergens dat je nu heel erg discriminerend bezig bent. Ik kan er ook niets aan doen dat ik het Nederlands type niet goed beheers, en ik voel me nu heel erg gekwetst omdat ik zo me best doe en ga aangifte doen van discriminatie. Je hoort nog van me racist!!!!

    0
    0
 2. Henk Kasius zegt:

  Godverdomme Reinout, ik had toch echt meer van je verwacht. Maar gelukkig hebben alle hedendaagse verslaggevers bij PowNed allemaal een grote carrière gehad, of nee wacht…

  0
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.