SCOOP! Massa is Kassa is gespeeld

Massa is kassa Peter Gillis Nicol Kremers

Ja, hoor! Uit eerste hand hebben wij vernomen dat Massa is Kassa is gespeeld. De bron vertelt over een specifiek voorbeeld die plaatsvond tijdens de opnames.

Wij weten natuurlijk ook wel dat bijna niks op televisie écht is, maar dit voorbeeld (in een realityprogramma(!)) slaat wel echt alles. De bron in kwestie was erbij aanwezig toen er een wel heel bijzondere nep-scène werd opgenomen.

“De aflevering waar hij in een appel bijt en zijn tand afbreekt was gespeeld, hahaha. Ik was hier bij”, schrijft onze bron. Dan denk je ‘oké, gespeeld. Dat is wel een beetje sneu, maar als dat het is…’ MAAR NEE, het gaat verder dan dat. “Er werd een nep tand in zijn mond gedaan die dan opeens brak”, laat onze bron verder nog weten. Och, dat is wel heel erg triest…

Het gaat overigens over een aflevering uit november 2021, dus het is oud materiaal, maar niet minder achterlijk. Bekijk hieronder de beelden waar het slechte toneelspel duidelijk op te zien is.

KLIK HIER OM RODDELPRAAT TE STEUNEN

22 reacties op “SCOOP! Massa is Kassa is gespeeld

  • Ni zegt:

   Alles is nep daar, inclusief Nisnolleke. Die enkel bij die dikke pad is voor de poen en de roem. Maar off-camera met elke kandidaat (Tilburg Carnaval) en die mof op de parking. Loopt te kezen.

   15
   0
  • Tanden fee zegt:

   Gewoon een kroon of facing die los zit. Er breekt helemaal geen tand. Het is niet eens gespeeld.

   2
   2
 1. OsamaB zegt:

  Massi is kassa is gespeeld.
  Wat een scoop zeg!
  Ik heb een nog grotere scoop: sinterklaas bestaat niet echt.
  Nou,als dat geen scoop is !!

  14
  2
 2. Professor Paardekut zegt:

  Dit is net zo’n grote scoop als dat 99% van de mensen die nu nog tv kijken infantiele bejaarde zijn

  7
  2
 3. Geloof mij maar zegt:

  Bij Talpa wordt alles geregisseerd. Het staat i.i.g. ook al vast bij Utopia, House of Talent en Chateau Meiland. Zoek maar op.

  5
  0
 4. Janus Anus de vieze oom zegt:

  Ik speel altijd de onschuld. Ooh lieve Joyce, jij en jij alleen! Dat domme konijn tuint er gewoon in. Kortom ben je tussen de 18 en 24, dm mij voor 2 uur genot op mijn biggenkop

  1
  1
 5. Anoniem zegt:

  Vjfjfhg hindu gjvu Hey Peter Gillis Hallo Als het goed is komen Zodra of niet Ja ik zit op jou te wachten ja nou eigenlijk Tot zo Doei

  0
  0

Reacties zijn gesloten.