SCOOP: Famke Louise en Vonneke Bonneke hebben knallende ruzie

vonneke-famke-louise

Ooit waren de twee onafscheidelijk en zouden ze de wereld gaan veroveren. Nu leven de twee influencers in onmin met elkaar. Wat is hier aan de hand en waardoor werd deze ruzie veroorzaakt?

Vonneke Bonneke, een influencer waarvan we nog moeten achterhalen waarom ze nou precies succesvol is geworden, laat op Instagram geen spaan heel van haar voormalige bestie Famke Louise. In een Q&A-sessie wordt haar gevraagd of ze nog wel eens met de zangeres omgaat. Het antwoord kwam voor ons als een shock: “Nee, en ik zal ook nooit meer met haar omgaan. Now stop asking,” zegt ze.

Brisant! Dat vroeg om nader onderzoek, dus vroegen we Bonneke’s vriend of dit een serieus einde van de innige vriendschap betekende, of dat het slechts een grap betrof. Het antwoord: ja, het is hommeles en ze hebben daadwerkelijk ruzie. “Als er maar één iemand is die goed kan communiceren als er iets voorvalt is het geen echte vriendschap laat het met zo zeggen”, kregen we als reactie terug.

Dit krijgt ongetwijfeld nog een staartje.

3 reacties op “SCOOP: Famke Louise en Vonneke Bonneke hebben knallende ruzie

 1. No-bodies zegt:

  Laat deze nobody’s lekker neervallen. Niemand interesseert het ook maar ene reet wat deze 2 domme mongolen doen en meemaken. Zelfbenoemde achterlijke influencers met een IQ van een stoeptegel.

  0
  1
 2. Femke Lowiese zegt:

  Wat een licht verstandelijk beperkte tyfuskop heeft die Famke toch. Wat niet gek is, want ze is ook licht verstandelijk beperkt.

  0
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.