Roddels & Scoops

SCOOP! Eerst knuffelfoto van Dreetje Hazes en Sarah van Soelen

Hazes-Soelen-VP

Die vriendschap tussen André Hazes Junior en Sarah van Soelen is wel heel erg snel omgeslagen in dikke mik. De twee tortelduifjes tonen hun verliefdheid EXCLUSIEF aan Roddelpraat met een prachtige foto. Lekker kroelen met van Soelen noemen we hem.

Met een hele hoop heiza verliet Dreetje zijn verloofde en moeder van zijn kind Monique begin van deze maand. Samenvattend: Dré wil gewoon lekker knallen en genieten van het leven, terwijl zijn vrouw liever wil dat ie zich als een keurige huisvader gedraagt. Dat geeft spanningen en dus zei Hazes voor de tweede keer bonjour. De eerste keer zocht hij warmte bij koelkast Bridget Maasland. Maar bij Fridget kon hij het toch niet vinden.

Nu ligt hij in de armen van de heerlijke Sarah van Soelen. Want we kunnen natuurlijk wel grapjes maken over haar opgespoten lippen, een lekker wijf is het wel. Eerder ontkende André Junior dat er iets tussen de twee speelde. In zijn verklaring na de breuk met Monique schreef uit op Instragram: “Ik ben toen ook heel goed bevriend geraakt met Sarah van Soelen en hoewel we in die tijd een sterke klik voelden, bleef het bij vriendschap. Dat daar in de toekomst mogelijk meer uit zou kunnen ontstaan, sluit ik niet uit. Maar op dit moment krijg ik van de familie en haar vooral de steun die ik nodig heb.” Nou Dree, zo’n warme vriendschap willen we allemaal wel. Enfin, de toekomst is hier. Er is meer ontstaan en Roddelpraat brengt dat nieuws. Wat een mooie dag.

De foto wordt uitgebreid besproken door Jan en Dennis in de Extra Uitzending die morgen onder donateurs wordt verspreid.

1 reactie

wil

loopt nie goed af