Entertainment

Ook schoonfamilie van Rob Kemps niet veel soeps: ‘Pakte man van beste vriendin af’

rob kemps stephanie klaver

Dat Rob Kemps niet goed in de smaak valt in Nederland, is inmiddels bij iedereen wel bekend. Deze reputatie heeft hij echt volledig aan zichzelf te danken. Maar zijn nieuwe schoonfamilie zou ook niet zo'n goede reputatie hebben.

Rob Kemps verknalt zijn reputatie

Rob Kemps had eerder een redelijk goede reputatie in Nederland, hij was de grappige zanger van Snollebollekes die soms dacht Linda de Mol te zijn en Ik Hou van Holland te kunnen presenteren. Verder niet echt veel aan. Totdat hij besloot om zijn vriendin en twee kinderen te verlaten en ervandoor te gaan met de dame waarmee hij een affaire had: zijn achtergronddanseres Stephanie Klaver. Sindsdien kan Rob niet dieper zakken dan hij nu al doet.

Maar toch lijkt Rob niet de enige in de ‘familie’ te zijn die het niet helemaal goed heeft zitten in zijn bovenkamer. Zijn nieuwe schoonfamilie lijkt er ook wat van te kunnen.

Ook schoonfamilie van Rob Kemps niet veel soeps: ‘Pakte man van beste vriendin af’

De schoonfamilie van Rob Kemps heeft ook geen goede reputatie, wat dat betreft, past hij er perfect tussen. De nieuwe schoonouders van Rob begonnen een tijdje geleden de gevreesde Yvonne Coldeweijer al uit te schelden, dan maak je de leeuw natuurlijk wakker. Yvonne laat dan ook niks heel van de rest van de familie.

Stephanie Klaver heeft twee zusjes die worden beschreven als BN’ers: Bekende Nietsnutten. Je herkent ze, maar wat ze doen, geen idee. Kimberley, één van die zusjes van Stephanie, werd gebeld om te vragen hoe zij nu denkt over Rob. Het was voor haar voornamelijk belangrijk dat ze een beetje lief voor hem zijn.

Yvonne vindt die hele familie een beetje lijp. “Melody is actrice. Die is het meest normaal, denk ik. En dan heb je Kimberley. Die is, ja, wat doet die eigenlijk? Dat weet geen hond”, vertelt Yvonne in haar podcast. Maar ze weet nog wel een sappig nieuwtje over deze Kimberley. Zij heeft namelijk de man van haar beste vriendin afgepakt. Het zit blijkbaar in de familie, dat mannen afpakken. Kimberley is nog steeds samen met deze man. Inmiddels zijn de twee getrouwd én hebben ze ook kinderen samen.

Yvonne en haar co-host Mark laten in ieder geval niks heel van zusje Kimberley. Ze vinden haar een gigantische snob omdat ze de pers te woord staat met: ‘Waar kan ik je mee helpen’, alsof ze te druk is om iemand te woord te staan. “Ze mag blij zijn dat ze gebeld wordt”, zegt Yvonne. “Die meid. Die is nooit in de media. Ze neemt graag op hoor. Ze wil graag genoemd worden hoor die meid. Dat is natuurlijk het grappige eraan.”

7 reacties

Floris Wyers

Weet iemand een goede gay sauna ?

Sjon

Rob heeft gescoord met dat links rechts liedje. Wat hij overigens niet zelf heeft geschreven, noch zelf zingt. Hij is het uithangbord, de lolbroek en acteur van de groep. Wanneer deze hype is gaan liggen zit hij waarschijnlijk al snel zonder relatie. Dit meisje gebruikt hem puur om zelf ook bekend te worden.

Wally

Hij is ook een van de nieuwe deelnemers van het programma Downies

Floris Wyers

Voor geld zou ik zelfs met mijn moeder naar bed gaan

Eef Hoos

Rob kemps die laat ik alle hoeken van brabant zien. Ik sla hem van links naar rechts

Patty Brard

Dus die familie doet de naam snollebollekes eer aan

Gordon

Wat ie prive doet zal allemaal wel. Het is gewoon een irritante vervelende Brabander. Een soort Frank Lammers.