Schoondochter wil niet naar Marco Borsato

Weiland minnares Borsato is een ander

Groot nieuws! Nou ja, eigenlijk is het ook niet zo groot. Het is zelfs geen nieuws waarschijnlijk. Maar goed, de schoondochter van Marco Borsato wil niet naar Italië, waar de zanger zijn roots heeft. Dat is wel opmerkelijk natuurlijk. Ze gaat waarschijnlijk ook niet samen met haar hartsvriendin op pad.

Alleen nu weten we nog steeds niet waar ze heengaat. Ik denk gewoon naar Ibiza. Daar gaat namelijk iedereen altijd heen.

WhatsApp Image 2022 05 14 at 6.34.33 PM

10 reacties op “Schoondochter wil niet naar Marco Borsato

 1. Min Kortspringen zegt:

  Leuke wilde meid die Daisy. Is dat niet de zus van Donatello Piras van BNR, die getrouwd is met die soepkip Roos Moggré van de NPO overheids- en staatstelevisie?

  13
  2
  • Blabla zegt:

   Was Daisy niet die Daisy Piras van Temptation Island waar ze bij slechts de eerste avond al van bil ging? Dezelfde Daisy Piras die op een anorexia crash dieet loopt van slechts 30kcal per dag?

   Ook de Daisy Piras die de hele hebben en houden van haar Borsato familie op straat mietert en deelt met haar dinnetjes.

   6
   0
 2. Kutter ziefood zegt:

  Ik mag Daisy graag. Ze is totaal niet bang en ziet eruit als een geil dondertje dat weet hoe ze mijn sidderaal rechtop moet laten staan. Jammer van die schoonfamilie maar daar kan altijd nog wat aan gedaan worden.

  9
  11
  • De Baas van Niks zegt:

   Zij draait er een wokkel van. Ik sluit me achter jou aan als ik dan als tweede ben!

   2
   4
  • De Baas van Niks zegt:

   Die vis was trouwens niet te vreten, daar moet je wel even wat aan doen. Smaakte overigens wel beter dan Leontiens zoute harinkje.

   1
   1
  • Kutter ziefood zegt:

   In dat geval zijn we toch blij dit te horen en zien het als positieve feedlekkerback. Mocht het ooit wel dusdanig afzakken dat zelfs het zoute harinkje van Leontien beter gaat smaken, dan zullen we het zeer waarderen als je ons hierover tijdig op de hoogte kunt stellen. Als beloning krijg je dan een Kutter Ziefoodselbon en komt Daisy even een halfuur op je snuit zitten met die grote billen.

   1
   1
 3. minne big zegt:

  Ik voel me schuldig door die vijf euro ik nog steeds niet heb teruggestort aan alle gedupeerden. Ik zal zeker branden in de varkenshel.

  3
  7

Reacties zijn gesloten.