SBS 6 maakt nog een seizoen van Peter Gillis

politieagente deed aangifte tegen Peter Gillis

Er komt nog een seizoen van Peter Gillis aan. Wij begrijpen hier persoonlijk NIETS van. De man ligt onder vuur om verschillende (heftige) redenen. Toch kiest John de Mol ervoor nóg een seizoen te maken.

Op het moment is seizoen 8 van Massa is Kassa nog bezig op televisie. Daar was al eens een flinke tegenslag in de kijkcijfers, maar omdat ze later wel weer opgetrokken waren besloot één of andere pannenkoek bij SBS om er nog een seizoen aan vast te plakken.

Voor de mensen (niemand) die even vergeten zijn wat Peter had gedaan: z’n vrouw in elkaar geslagen en gebeten, illegale arbeidsmigranten van huisvesting voorzien en ook zijn camping krijgt geen vergunning vanwege vermoedelijke criminele activiteiten.

Iemand is onschuldig tot het tegendeel is bewezen, maar het probleem is dat er nog niks bewezen is en bijvoorbeeld Paul Römer z’n kop in het zand steekt en doet alsof z’n neus bloedt. Bij Eva Jinek aan tafel verkondigde hij nog hoe geweldig John de Mol was en dat ze met Peter en Nicol hebben gesproken. Uit dat gesprek bleek ‘er niets aan de hand te zijn’ en daarom besloot Talpa verder uit te zenden. Een heel nieuw seizoen was dan schijnbaar ook geen gekke stap.

Onder zijn Instagram-posts reageert men overigens ook nog behoorlijk negatief.

29 reacties op “SBS 6 maakt nog een seizoen van Peter Gillis

  • RonFarenczFliss zegt:

   Gisteren na Efteling bezoek bij Du Nord in Kaatsheuvel hapje en drankje gedaan !!
   Prima tent en aardige gasten!!
   Dus jouw bewering slaat nergens op !

   3
   0
 1. Hans Worst zegt:

  om bij talpa te mogen werken moet je dit soort dingen nu eenmaal doen aanraden verkrachten mishandelen het hoort er gewoon bij doe je dat niet wil ome john je gewoon niet

  4
  0
 2. Anti Alles zegt:

  Deze dikke jachthond wordt uitgemolken omdat de treurbuis tegenwoordig zo zielig en armzalig is. Ze hebben gewoon niks beters dan deze uit de kluiten gewassen varkenskop met ook nog eens een kop als een hond.

  3
  1
 3. Zwetende gooch zegt:

  Jan Roos is jaloers op Peter Gillis, die nog dikker is dan hij, maar gewoon knakies verdient zonder te hoeven bedelen bij al die laaggeschoolde tokkies hier. Godsammekrake wat is het RP publiek toch -in en intriest.

  4
  7
  • Anna geluk zegt:

   Blijkbaar kijken jullie allemaal gezien de vele peter gilles uitspraken hoe kun je dat anders weten ?
   Laat iedereen in zijn of haar waarde het recht zal zege vieren hoewel……….

   2
   0
 4. Jimmy zegt:

  Die plumppudding heeft wel meer op zijn kerfstok dacht ik. En dan heb ik het alleen nog over wat bekend is. Want het moge duidelijk zijn dat deze papzak geen bestaansrecht heeft. Voor hem tien anderen. Misschien wel meer met wat hij verteert.

  2
  1
 5. Jan Roos beftours najaarsaktie zegt:

  Programma: 2uur op pad met de Roest Rover, we rijden oa langs de glasbak en de firma gall & gall. Zodra we naar het strand rijden, parkeer ik de auto even en lik jouw heerlijke woeste duinpannetje met of zonder helmgrasjes.

  4
  3
  • Therapeutisch begeleider GGZ zegt:

   Je ligt niet nog niet op schema. Nog een paar reacties van jou met andere verschillende aliassen erbij. Dat is goed om jouw trauma te verwerken.

   4
   5
 6. Belastingdienst zegt:

  Vele zijn Jaloers op Peerke zijn geld. Niet slim ook, om daaarmee te koop te lopen op tv e.d.
  Simpele zielen met veel geld zijn niet gewenst….

  1
  2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.