Televisie

SBS 6 maakt nog een seizoen van Peter Gillis

Peter Gillis is nog gekker dan gedacht

Er komt nog een seizoen van Peter Gillis aan. Wij begrijpen hier persoonlijk NIETS van. De man ligt onder vuur om verschillende (heftige) redenen. Toch kiest John de Mol ervoor nóg een seizoen te maken.

Op het moment is seizoen 8 van Massa is Kassa nog bezig op televisie. Daar was al eens een flinke tegenslag in de kijkcijfers, maar omdat ze later wel weer opgetrokken waren besloot één of andere pannenkoek bij SBS om er nog een seizoen aan vast te plakken.

Voor de mensen (niemand) die even vergeten zijn wat Peter had gedaan: z’n vrouw in elkaar geslagen en gebeten, illegale arbeidsmigranten van huisvesting voorzien en ook zijn camping krijgt geen vergunning vanwege vermoedelijke criminele activiteiten.

Iemand is onschuldig tot het tegendeel is bewezen, maar het probleem is dat er nog niks bewezen is en bijvoorbeeld Paul Römer z’n kop in het zand steekt en doet alsof z’n neus bloedt. Bij Eva Jinek aan tafel verkondigde hij nog hoe geweldig John de Mol was en dat ze met Peter en Nicol hebben gesproken. Uit dat gesprek bleek ‘er niets aan de hand te zijn’ en daarom besloot Talpa verder uit te zenden. Een heel nieuw seizoen was dan schijnbaar ook geen gekke stap.

Onder zijn Instagram-posts reageert men overigens ook nog behoorlijk negatief.

https://www.instagram.com/p/Ciz9M6nDljB/?utm_source=ig_web_copy_link

Nog geen reacties