Sarah van Soelen vriendin van maffiameisje

Nu hebben we al moslims, hooligans, de familie Kloet, John de Mol, een motorclub, kaasboeren, boze neefjes, dikke Tukkers, Youtube en de rest achter ons aan. Dus nog meer vijanden hebben we even niet nodig, zeker als het de maffia betreft. Maar opmerkelijk is het wel. Sarah van Soelen staat hier op de foto met Esther Scipio. Dat is die linker met die enge wenkbrauwen. En dat is niemand minder dan de ex van een van de grootste en beruchtste criminelen van het land Dino Soerel.

Friendforever staat erbij en dat is natuurlijk vriendelijk. Maar het blijft vreemd dat de meeste ordinaire mensen van ons land niet alleen dag en nacht op Ibiza zijn, maar ook allemaal relaties onderhouden met de onderwereld. Vroeger was het statusverhogend voor een artiest om een prijs te winnen of een nummer 1 hit te schrijven. Tegenwoordig gaat het meer om de tattoos, plaktieten en foute vrienden. Raar.

11 reacties op β€œSarah van Soelen vriendin van maffiameisje”

 1. Jan Jansen zegt:

  Dat is gewoon een sloerie van Soerel geweest, al die bekende Nederlandse artiesten hangen ook met die zoon van Danny Kuiters rond Danilo Kuiters Gerard Joling Ali b en dat kleine zangertje uit Madurodam die zijn vriendin heeft geholpen met de verdere verbouwing van haar hoofd.

  0
  0
 2. Rachel van Galen zegt:

  Ik zie dierenmishandeling. Arm hondje is veel te dik!!

  En verder zie ik niks anders dan een paar lelijke opgeblazen narcisten.
  Dat Saar zelf een smerig crimineel wijf is weten we allemaal.

  0
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.