Sarah van Soelen toont haar meloelen

Ja, dat rijmt en jullie weten best wat ik bedoel. Viel het laatst op wat een bijzonder kleine vingertjes Dreetje heeft, de bombanellas van Sarah zijn een hele houvast. Ik denk dat DrΓ© twee handjes per tet nodig heeft. Maar namens Roddelpraat complimenten (Nou ja, Jan. Dennis houdt van plat) met deze fantastische voorgevel.

Misschien komen ze uit een boekje van de dokter, maar gezellig zijn ze wel.

Ps: Houd op met die domme tattoos.

20 reacties op β€œSarah van Soelen toont haar meloelen”

 1. Allochtoon zegt:

  Mooie borsten. Maar toen ik de foto sag , dagt ik ook waarom die (domme) tatoes.
  Gelukkig puur natuur borsten.
  Je hept frauen met silokonen borsten terweil se weten dat se gefaarleik sein. Dionne Slagter ( is sei familie van Jan Slagter?) kan er ofer meepraten.
  Kunnen we frauen met siliconen borsten, billen, lippen niet voortaan siliconenwappies noemen?

  0
  0
 2. Bo Ring zegt:

  Verder dan dat komt die domme aandachtshoer ook niet, zoals vrijwel alle Insta-sletjes. Het iq van een kapotgeslagen stoeptegel maar narcistisch tot op het bot. Je krijgt er bijna medelijden mee: de neukpop van NL’s grootste etterbak. Hahaha. Hoe sneu ben je dan? Met je tieten. Zooooo boring.

  0
  0
 3. Rijdende Rechter zegt:

  Op het moment dat dit soort aandachtshoeren te oud zijn voor de likes hebben ze een mooi leeg bestaan om op terug te kijken.

  0
  0
 4. F.C. Silicoon zegt:

  We kunnen wel 20 elftallen opstellen bij onze lokale voetbalclub. Alles is nep aan die wijven tegenwoordig, echt ongelooflijk. 2 dikke neptieten , al moet ik zeggen dat ze er best goed uitzien voor nep tieten , en haar kop al helemaal verbouwd.

  0
  0
 5. Nick zegt:

  Walgelijk lelijk. Lijken wel plastic AliExpress borsten. Er zit een terugkerende balans in de natuur. Dames als van Soelen die te veel knoeien met die balans zien er voor geen meter meer uit.

  0
  0
 6. Rox en Mo zegt:

  De zoveelste zwaar bewerkte foto van een zeer matig huppelkutje dat de stinkende lul van een waardeloze vent mag afslobberen. En de zwartgeblakerde anus van de beroepsweduwe.
  In het echt is het het maar zo zo, niet de moeite waard om nog eens om te kijken. Onzeker type die andere vrouwen graag mishandeld en daarna halfdood rijdt omdat ze leuker zijn dan dit arrogante verbouwde smoelwerk. Psychopaat.

  0
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.