Ryanne van Dorst drinkt eigen pis

Aha. Nu weten we waarom die vrouw er zo groezelig uitziet. Ze drinkt naast blikken halve liter Aldi-bier ook haar eigen zeik. Ok, een beetje overdreven. Ze deed dit in haar nieuwe programma voor BNN-VARA Het Alternatief.

 “Ook bij mij kwamen de muren het afgelopen jaar op me af, en heb ik m’n leven en de toekomst onder de loep gelegd. Ik begon me af te vragen of er misschien niet andere manieren zijn om met elkaar en met de wereld om te gaan. In Het Alternatief dompel ik me onder in andere levensopvattingen in de hoop daar wat van te kunnen leren en mee te nemen naar huis.” Goh, een rondgang langs alle gekkies in Nederland. Wat verfrissend. Dat hebben we nog nooit gezien. Nou ja, De Stoel uit 1990 deed precies hetzelfde.

Ze ontmoet een heks (ongelukkige dikke vrouw die iets zocht in haar leven) en Anke, een in de war natuurvrouwtje die al vier jaar niet meer eet. Ze leeft van licht en lucht en drinkt voor de hydratatie haar urine. Ryanne doet natuurlijk mee en kolkt haar eigen ochtendzeik met ferme teugen achterover. Jeetje, spannende televisie man. Ik heb in ieder geval geen (Ryanne van) Dorst meer. Padumpatsssssssjjj.

6 reacties op “Ryanne van Dorst drinkt eigen pis

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.