Ruud Gillis aan de snuif op televisie

Ruud Gillis aan de snuif op televisie

De zoon van Peter Gillis deed iets bijzonders in het familieprogramma. Ruud Gillis aan de snuif op televisie. Hij gedraagt zich uiterst bijzonder. Zo zag Dennis Schouten eruit toen hij een tia kreeg, maar dat is hier niet het geval.

Goldband als voorbeeld

We zullen er even bij moeten zeggen dat de beelden als schokkend kunnen worden ervaren. Onderaan het artikel is de video te zien waar Ruud Gillis zich duidelijk vreemd op gedraagt. Heeft hij gekeken naar de beelden van Goldband en besloot hij zijn gebruik ook op beeld te laten vastleggen?

Ruud Gillis aan de snuif op televisie

Waarschijnlijk niet, want de opnames van het televisieprogramma zijn eerder gemaakt. Het wordt op de buis gewoon weer pijnlijk duidelijk wat deze familie aan het doen is. Er geen veel dingen mis, maar dit keer betreft het niet vader Peter of zoon Mark, maar de andere zoon: Ruud Gillis.

Onpasselijke beelden

Trekkend met zijn ogen probeert hij met pijn en moeite een beschuitje met muisjes te eten. Je wordt al onpasselijk als je ernaar kijkt en dit werd gisteren gewoon op SBS6 uitgezonden. Wat de cameraman of editor ook gedacht moet hebben…? Je kan er niet omheen, want het vreemde beeld is prominent in beeld. Bekijk het hieronder.