Ruben Koet maakt aan alle twijfel een einde

Hij wilde Jan nog voor de rechtbank slepen. Wat zeg ik, de depressieve postbode stuurde zelfs zijn manager (waarom heeft elke idioot tegenwoordig een manager) op onze Janus af om voor eens en altijd hem te laten stoppen iets over de depressieve postbode en zijn nageslacht te zeggen. Maar Ruben is door de pomp. Hij wil graag zelf iets kwijt.

En dat vinden wij heel sportief van hem. Ondanks dat het niet zo aardig is voor zijn kinderen.

22 reacties op “Ruben Koet maakt aan alle twijfel een einde

 1. Depressieve Melkboer zegt:

  Jan, Dit vind ik zelfs een beetje kort door de bocht. Dat hebben ze je toch niet zo geleerd op de school voor journalistiek. Ik zou graag eens een 1 op 1 zien met Ruben en jou

  1
  0
 2. Was Rodebos zegt:

  Ruben Koet was zelfs nog zo sportief om Dennis sterkte te wensen na zijn tia ondanks alles wat er over zijn familie gezegd is. Wel wat makkelijk om hem nu zo af te kraken in een clickbait.

  0
  0
 3. Bipolaire glimworm zegt:

  Ik vind dit wel een beetje makkelijk scoren, als het roddels zijn ok, maar met knip en plakwerk content maken is wat zwak.

  0
  0
 4. Nicole zegt:

  Vind het nu wel erg ver gaan. Zij doen jullie niks, waarom steeds doorgaan? Steeds dezelfde mensen die jullie zitten te vervelen. Kom met iets nieuws.

  0
  0
 5. Gelikte Brulbeer zegt:

  duidelijk knip en plak werk, dus moet gezien worden als grap. comments gaan dr veelste serieus op in. ik had meer van jullie verwacht achterhang, ik had bijna net zoveel van jullie verwacht als de dodelijke hoeveelheid ketjap manis van melanie. alleen aar love❤️

  0
  0
 6. Arno Poorthuis zegt:

  Spotten met kinderen gaat te ver, iedereen weet dat jullie satire bedrijven, maar dit is belachelijk , dan moet je je gaan schamen. Dat vond ik al toen ik de bewuste uitzending bekeek op YouTube , nu dit bericht weer. Ik kijk uit naar elke woensdag 17.00 maar er zijn grenzen …..

  0
  0
 7. Frank zegt:

  Jongens. Stop met koetlife belachelijk te maken. Volgens mij is Ruben best een goede vader voor zijn kindjes. Hij heeft ooit de camera opgepakt en heeft een filmpje op YouTube gezet. Hij is er daarna in doorgeslagen (mede door dat verschrikkelijke dikke wijf)., maar het is voor mij iig nu wel klaar om Ruben steeds maar aan te pakken en voor lul te zetten.

  0
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.