RTL doet flauw, geen Aart Rooijakkers in Jachtseizoen, want Talpa

En wij maar roepen dat Talpa zo’n verschrikkelijk bedrijf is. RTL kan er blijkbaar ook wat van. Aart Rooijakkers mag niet van de zender meedoen met Jachtseizoen van StukTV omdat het kanaal van Talpa is. Manmanman, wat kinderachtig.

“Ik wil graag meedoen met Jachtseizoen. Je hebt me eerder gevraagd en toen mocht het niet van RTL”, zei Aart tegen Giel. “Dat is dan omdat jullie van Talpa zijn en ik van RTL en dan mag dat niet.” Kijk, als Art nou een tv-programma voor John de Mol gaat presenteren snap ik het nog wel. Maar niet mogen deelnemen aan een Youtube-show, mijn god wat flauw.

Talpa

Aan de andere kant is het natuurlijk wel karma. Want Talpa verbiedt ook al zijn sterren en Gordon om aan te schuiven bij Roddelpraat. Niet omdat we van de concurrent zijn, maar omdat De Mol ons haat. Overigens mag Giel ons altijd vragen. Dennis komt natuurlijk al voor een opening van een envelop. Maar zelf Jan wil meedoen aan Jachtseizoen, want zijn kinderen zijn fan. Maar goed, die uitnodiging kunnen we wel schudden, want Giel wil ook zijn baantje behouden. We mogen nergens aan meedoen, ben ik bang. Zelf niet aan de Televizier-Ster Online-videoserie Award.

6 reacties op “RTL doet flauw, geen Aart Rooijakkers in Jachtseizoen, want Talpa

  1. Daar rolt John van den Heuvel zegt:

    Ik geef ze gelijk. Laten ze elkaar maar de tent uitvechten. John draait zijn reet er toch wel uit en laat de rest met de puinzooi achter.

    0
    0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.