RTL Boulevard vuistdiep in de Glimworm

Nou nou, die Robbert Rodenburg zal vandaag moeite hebben met zitten. RTL Boulevard stak hem er dubbel en dwars in bij hem. Want oh oh oh oh, wat is die Glimworm toch een geweldige interviewer. Hij heeft zijn gasten welgeteld nul kritische vragen gesteld en dat past helemaal in de wereld van nu. Met de juiste mensen de juiste dingen bespreken en dat dan een interview noemen.

“Ik denk ook dat het komt – ik heb er inderdaad ook zelf gezeten – dat hij een enorme gunfactor heeft en ook helemaal niet bang is om zichzelf ook kwetsbaar op te stellen. Dat is natuurlijk heel prettig, want dan wordt het een gesprek”, aldus Bridget Maasland. Ze vervolgt: “Hoe lukt het Robbert toch steeds weer om die mensen zo ver te krijgen om echt hun ziel en zaligheid op tafel te krijgen?” Nou heel simpel. Je kan er zonder enig risico gaan zitten. Het is een oppijpprogramma. De gast en gastheer komen er altijd goed uit.

TV-slijmbal Rob Goossens: “Hij zet echt iets anders neer, want bij hem hoef je niet bang te zijn dat er een confettikanon en dat soort gekkigheid komt. Hij heeft een integer programma en eigenlijk iets heel anders dan wat andere youtubers doen. YouTube zelf is er ook heel blij mee, want die willen juist ook die verdiepingsslag maken.” Aha, vandaar dat wij zijn uitgezet. We brengen geen verdieping zoals de Glimworm doet. Hahahaha.

Deze week is André van Duin te gast.

10 reacties op “RTL Boulevard vuistdiep in de Glimworm

 1. Nakketikker zegt:

  Dat is t m nou juist. Dit is geen interviewen, dit is glimworm luistert, en elke BN’er CN”er en DN’er onzin uitkramen tot hij/zij/transformer een ons weegt. En vooraf wordt het nog uitgebreid op papier gezet wat er allemaal gezegd gaat worden. Propaganda journaal by Robbert “Glimworm” Rodendinges

  0
  0
 2. Om te kotsen zegt:

  Die hele klere bende van een media is om te kotsen.
  Zie ze allemaal bij elkaar in de kont kruipen. Smerige sluiperds zijn het.
  Echt om te kotsen dit hele zooitje!

  0
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.