RTL Boulevard: Jan Roos is dik

Zit je dan een uur te praten bij Radio1 over wat er allemaal mis is met de mainstream media en woke en wat haalt RTL Boulevard uit het gesprek: “Jan Roos wordt hele dag nageroepen: ‘Papzak, vetzak, smeerpijp’“. Waar slaat dat nou in vredesnaam op? Wat heb je dan voor een achterlijke k*tredactie.

Jan gaf dat voorbeeld om aan te geven dat mensen zichzelf te snel beledigd voelen. Hij zegt er notabene bij dat je aan dat soort piepende BN’ertjes geen aandacht moet geven. Dat ze niet zo moeten piepen. En wat doen ze bij RTL Boulevard? Die tikken er een artikel over. Zucht.

Ps: Jan is geen columnist en ook geen journalist.

42 reacties op “RTL Boulevard: Jan Roos is dik

 1. Robbie zegt:

  Klopt toch ook Jan is toch een papzak een vetzak en een smeerpijp?? Vraag me wel af of de auteur van het bericht Jan heeft gebeld om ook zijn verhaal te laten doen?? Het was namelijk en hartstikke goed interview en dat die humorloze wokies dat niet kunnen hebben, is toch echt hun probleem. Was gisteren trouwens er wel bij vergeten te zeggen dat ook die Mischa ofzo het ook goed deed. Of is dit een stiekeme dolksteek omdat die vieze dikke hond van een Marc v.d Linden word besproken??? Of Bridget die 38 Afghaanse mannen wenst?? Ze vinden alles best wat Nederland kapot maakt, maar zodra het henzelf treft oeoeoeoe dan is het huilen geblazen…….

  68
  6
  • B R E AK I N G zegt:

   >>> YOLANTHE HEEFT RAAR VRIENDJE<<<<

   Wesley Sneijder reageert geagiteerd op het bericht dat de ex-vriendin van Jantje Smit uit Volendam in Mexico is gespot in het gezelschap van een onbekende Nederlandse man met een klein hoofdje.

   Yolanthe Cabau van Kasbergen Smit Sneijder en de verder onbekende wannabe BN-er Lentini Eersteling liepen laatst over het strand van een badplaats bij Yucatan aan de Mexicaanse Golf van Mexico.
   Verschillende redacteuren uit de oude media proberen al langer bewijs te poneren dat er sprake is van een stomende sexuele relatie tussen dit koppel, waarin Yolanthe eindelijk weer krijgt waar zij als moeder al lange tijd naar op zoek was, echter na een éénmalig bezoekje aan een verjaardag in november viel er helemaal niets meer te melden over de man met het kleine hoofdje en de vrouw die Jantje Smit uit Volendam verliet voor een voetballertje van drie turven hoog en een bankrekening met zeven nullen en nog wat cijfertjes.

   Nu heeft de 36 jaar oude Yolanthe dus het Nederlandse model met een klein hoofdje in haar vriendenkring opgenomen en zijn naam is Lentini Eersteling. Deze Lentini Eersteling heeft in het verleden gespeeld voor een Zuid-Hollands voetbalclubje uit 1888 maar is daar nooit echt doorgebroken. Het doorkoppen van de bal lukte hem nooit door het beperkte formaat van zijn schedel, net zoals zijn lichaamsomvang en zijn lengte hem parten speelde. Hij was toen zeven.

   Dat Yolanthe de Cabau van Kasbergen Smit Sneijder een neusje heeft voor fysieke afwijkingen blijkt dus wel weer eens te meer. Na de voetballer met dwerggroei en de genetisch gemankeerde volkszanger uit Volendam heeft Yolanthe de Cabau van Kasbergen Smit Sneijder nu een exemplaartje bij de neus dat al sinds zijn geboorte kampt met microcefalie.

   Microcefalie is een akelige aandoening en is de medische naam voor "te klein hoofd". Dit is een uitermate zeldzame aangeboren neurologische afwijking waarbij de patiënt een kleiner hoofd heeft dan andere patiënten met dezelfde leeftijd

   Hoe exclusief dat is blijkt wel als ongeveer gemiddeld 7 op 10.000 levend geboren patiënten lijdt aan microcefalie. Yolanthe de Cabau van Kasbergen Smit Sneijder heeft duidelijk een afwijkende voorkeur voor rare mensen.

   Op de vraag of Wesley Sneijder jaloers is op het leven van de ex van Jantje Smit wil Wesley Sneijder geen antwoord geven. Verder verwijst Wesley Sneijder alle verhaaltjes uit de gedrukte blaadjes naar het rijk der fabelen. Eigenlijk maakt Wesley Sneijder er niet veel woorden aan vuil, noemt de verhalen in een uitermate korte reactie 'onzin'.

   18
   13
 2. Jan van Lauwersoog zegt:

  Kinnesinne.

  De Roddelpraat fanbase wordt groter en belangrijker. En voor de fossiele showrubrieken is het evident dat Roddelpraat keihard aan hun poten zaagt.

  Shownieuws is wel het oudste nietszeggende showprogramma waar notabene sinterklaas 367 jaar geleden al bij in slaap viel, Santegoeds valt niet meer aan the gluren en de laaf Brard is een parodie op wat ze ooit was: een huisvrouw full of shit. Maar ooooo wat nemen ze zichzelf serieus.

  Boulevard vernieuwd, Luuk heeft ineens geen bril meer nodig en Marc van der Linden is soms wel en soms niet afgekickt of nuchter. Alleen Marieke Elsinga maakt Boulevard nog het kijken waard, tenminste, als je Bridget niet meerekent.

  Roddelpraat is het leidende medium dezer dagen, geen wonder dat Boulevard in de aanval gaat.
  Over een jaar komt er een miljoenencontract en zitten Jan en Dennis op rozen, RTL slokt SBS op, John gaat met pensioen en dan is alle oud zeer zand onder de brug.

  37
  8
 3. Kat zegt:

  Mag het een onsje meer zijn? ja hoor van mij wel!
  Wat een geneuzel! blijf lekker wie je bent Jantje als jij je daar fijn bij voelt!
  Laat ze de eeuwige jeuk krijgen met die uitgestreken bekken!

  11
  3
 4. Beckham van Glanerbrug zegt:

  Even over Dennis. Het valt mij op dat sinds de personal training een pokdalige huid heeft. Ik vermoed dat de toekomstige spiermassa begeleid gaat van een kuurtje. Niets mis mee trouwens, maar het geeft nogal wat stemmingswisselingen.

  5
  4
 5. Mappy zegt:

  Dennis heeft Jan die wisselbeker nog? 😜
  Heb net de extra uitzending bekeken en wat ben je toch heerlijk open over alles. Kijk wel uit dat je daar geen problemen mee krijgt.

  9
  5
 6. Saloondeur Punani zegt:

  Die open mond lijkt op iets wat ik van onderen heb, alleen bij mij zit er een alarmbel aan de bovenkant. Als je daar op drukt, dan ga ik heel hard gillen.

  3
  8
 7. Jade Anna official zegt:

  Ben dus lekker op vakantie met m’n lieve vriendje. Had ik een foto ervan op insta gezet, zegt zo’n jaloers kreng “Je was hier niet zonder gio ”

  Zó zielig ben je dan!

  Gisteren ook iemand, dat ik een boy had gezocht met geld. Die heb ik gelijk om de oren geslagen, met dat ik alles zelf betaal 😂

  Sukkels.

  1
  10

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.