Instagram

Roy Donders reageert op beschuldiging van diefstal: ‘het is gewoon schandalig’

Roy Donders reageert op beschuldiging van diefstal: 'het is gewoon schandalig'

Roy Donders reageert op beschuldiging van diefstal. Hij en zijn vriendin Michelle zouden boodschappen hebben gestolen bij de Jumbo, maar volgens Roy is daar niets van waar. In zijn verhaal op Instagram laat hij weten vooral erg boos te zijn op juicekanalen die dit nieuws naar buiten hebben gebracht ‘zonder te verifiëren’.

Boos op juicekanalen

De ultra hetero volkszanger en huispakkenontwerper, Roy Donders, laat zojuist op Instagram weten boos te zijn op juicekanalen die onwaarheden over hem en zijn vriendin hebben verspreid. Eerder vandaag zou de roddel naar buiten zijn gekomen dat hij en zijn vriendin Michelle boodschappen hadden gestolen bij de Jumbo.

Roy Donders reageert op beschuldiging van diefstal

In een eerder verhaal, dat Roy inmiddels weer heeft verwijderd, verweert hij zichzelf door uit te leggen dat Michelle door de zwangerschap vergeetachtig is en in eerste instantie bijna vergat een hele tas af te rekenen. Snel genoeg bedacht ze zich en rekende de tas af. Niks aan de hand, dus.

‘Het is gewoon schandalig’

Toch voelde Roy zit later niet meer lekker bij deze verklaring en besloot een nieuwe video op Instagram te delen. Hierin legt hij uit: “jullie hebben natuurlijk wel het een en ander voorbij zien komen op juicekanalen over betreft de diefstal. Daar is helemaal niks van waar. Ik heb ook verder geen zin om het verhaal te ontkrachten of mezelf te verdedigen over iets wat totaal niet is gebeurd. We zijn vooral heel boos op de juicekanalen dat ze zoiets plaatsen zonder het überhaupt te verifiëren bij ons of bij de politie of bij de winkel of weet ik veel bij wie. Het is gewoon schandalig.” Bekijk het fragment hieronder.

Nog geen reacties