Rosaliebeautyx verklaart haar vechtpartij en tongt

Eerder vandaag hadden we al gemeld dat onze transformer in een vechtpartij was beland. Nu reageert onze rose-ali er op. Maar daar tegenover heeft ze weer wat leuks gedaan.

Het is natuurlijk heeeel erg raar als iemand alcohol naar je terug gooit als jij eerst een Red Bull over iemand heen gooit. Haren trekken, met de nep nagels slaan en trappen. Ach, rosaliebeautyx, waar is de klasse nou gebleven? Oh, die is er nooit geweest natuurlijk…

Het is dan wel weer lekker voor je dat je nog een jochie hebt kunnen tongen. Het lijkt wel een slechte aflevering vol tranny’s van Ex on the Beach.

23 reacties op “Rosaliebeautyx verklaart haar vechtpartij en tongt

 1. Thija zegt:

  Laat Dennus eens zijnverhaal doen, uit de kast komen. Dat is pas stoer in plaats van het eeuwig afzeiken hier van Jan en allemaal. Nou ja, niet van Jan, want die mag iedereen verwensen maar als Jantje aangevallen wordt, begint het varken te janken.

  9
  6
  • Jan Roos Rimt Als RimTimTim zegt:

   Jan is de man met de kortste tenen van Bergen. En de dikste pens. En de lelijkste varkenskop. Maar toegegeven, hij kan wel heerlijk rimmen. Konthaar geen bezwaar.

   5
   8
 2. Wife Beaters United zegt:

  Geweld mag nooit de oplossing zijn.

  Bovenop de eerdere beschuldigingen van mishandeling werd Johnnie de Mol ook van verkrachtingen beticht.

  Lil’ Kleine wacht ook nog op rechtszaken maar probeert in België en Duitsland op te treden

  3
  2
  • Recidief Snotjong zegt:

   Die zaal eigenaren in Duitsland en België weten waarschijnlijk niet dat ze een verslaafd crimineeltje met agressie-issues binnenhalen dan??

   Hij krijgt immers toch nog een rechtszaak wegens huiselijk geweld??

   6
   0
 3. Rogier zegt:

  Jan jij kunt vast wel met geld van de donateurs wat nieuwe content aanschaffen op Popke’s OnlyFans. Of misschien heb je dat al gedaan maar dan voor privédoeleinden.

  6
  0
 4. Bandana Joe zegt:

  Tijdens mijn reizen leerde ik, dat gelijk mij geleerd was, doe dat lekker thuis. Spijtig dat rebel Gino eerst checkte bij personeel. Beter elders en wij tenminste een maandje verlost.

  1
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.