Rosaliebeautyx begint nailstudio

Onze favo transformer dacht heel even een zangcarrière te kunnen krijgen, maar die ligt gelukkig (voor onze oren) in het verleden. Rosalie gooit het over een hele andere boeg. Ze is een nailstudio begonnen. Er staat wel nog bij “Ik ben een beginner”, dus het is op eigen risico.

Voor maar 15 eurootjes zet ze er dan een paar acrylnagels op.

Dit is het eindresultaat. Een soort tijgerklauwen geplakt op je eigen vieze vingertjes. En waarom de boel zo rood is geworden en het lijkt alsof die vingers in gaten en kieren hebben gezeten waar de zon niet schijnt is niet duidelijk. We zien een grote toekomst voor Rosalie. Of het in de nagelbranche is betwijfelen we.

15 reacties op “Rosaliebeautyx begint nailstudio

 1. Clubber Lang zegt:

  Hoe veeg jeje reet af met zulke nagels?
  Dan scheur je toch je kringspier direct in tweeën?
  Of werkt dat niet zo bij al reeds opgerekte (k)anaal afsluiters?

  25
  0
  • Stiekem een vent zegt:

   Hoe vervang je een lekke band met zulke nagels? Of rijdt dit mokkel met een sleepkabel met de illegale taxi?
   En hoe schrijf je een fatsoenlijk bonnetje met zulke nagels? Of gaat alles gewoon zwart voor de belasting? Geen haan die ernaar kraait?

   7
   1
 2. Ben Zuypenstein zegt:

  Nou heb ik ook van die grote mannenhanden maar echt voordeel van die plaknagels zie ik niet echt meteen…. Wat moet een kerel met plaknagels?

  8
  0
 3. Ingepinge zegt:

  Lijken wel halve geverfde zonnepitten, mijn god wat een blok acryl op je nagel! Heel de nagelriempjes kapot gevijld 🙈.. Goed bezig jongen… eeuuhhh meisje 😘

  5
  0
 4. Mijn God zegt:

  Aan de verwondingen te zien heeft deze autodidact de nagels aan de vingertoppen gelast om het daarna esthetisch nog iets bij te werken met een staalborstel. Wij zeggen: vooral doorgaan!

  2
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.