Ronnie Flex voelt zich genaaid door Top Notch

Daarom verlengde hij zijn contract daar niet. “Hij voelde zich bedrogen en diep gekwetst. Voor zijn gevoel heeft hij acht jaar lang niets verdiend voor zijn harde werken”, aldus zijn manager. De zanger liep zelf leeg op Twitter: ‘Ik hou met heel mijn hart van hip hop en de cultuur, ik heb jullie hits gegeven. Ik heb andere artiesten van jullie hits gegeven. Ik heb jullie alles gegeven wat ik heb… het is een pure schande, dat meen ik echt”.

De breuk tussen Flex en Top Notch was in 2019, maar tot nu toe zweeg de rapper nog. Ronnie tekende op zijn 19e en werd er volgens eigen zeggen flink financieel ingenaaid door het platenlabel. Top Notch liet vandaag weten geen toelichting op de kwestie te willen geven.

9 reacties op “Ronnie Flex voelt zich genaaid door Top Notch

 1. C. Riticus zegt:

  Voor de hiphop heeft hij geen ene fuck betekend.
  Voor de nietszeggend urban autotune troep heeft hij inderdaad zijn steentje begedragen.

  Nu maar terug naar school en leren voor een echt vak knul!

  0
  0
 2. AnanasOnderDeZee zegt:

  Die kerel heeft zijn contract gewoon niet gelezen voordat hij tekende. Waarschijnlijk heeft hij gezien wat de omzet van zijn muziek is, maar houdt hij geen rekening mee dat het label studio tijd, promotie, videoclips etc. allemaal betaald, en dat is niet goedkoop. Plus het feit dat het label zelf ook nog wat moet verdienen. Ronnie mag niet klagen, hij heeft veel verdiend en zonder Top Notch was hij nooit zo ‘groot’ als dat hij nu is.
  P.s. Beetje achterbaks om te zeggen “kijk wat voor hits ik jullie en andere artiesten heb gegeven”. Zo vol van zichzelf.

  0
  0
 3. AnanasOnderDeZee zegt:

  Die kerel heeft gewoon zijn contract niet gelezen. Waarschijnlijk heeft hij de omzet ingezien die zijn muziek heeft gegenereerd, maar houdt hij geen rekening met de kosten. Label betaalt alles, denk aan: studio tijd, promotie, videoclips etc. dit kost bakken met geld. Ronnie mag niet klagen, hij heeft veel verdiend en zonder TopNotch zou hij nog in de Albert Heijn werken (niks mis mee).
  Ps. Hij is wel erg vol van zichzelf met z’n “ik heb jullie zoveel hits gegeven en andere artiesten ook” vreselijk.

  0
  0
 4. Floris zegt:

  Je wordt genaaid als je contract niet wordt gerespecteerd of er smerige trucjes worden uitgehaald.
  Onbekende Ronnie tekent contract, vraagt geen advies. Top Notch investeert en samen worden ze succesvol.
  Niets mis mee. Ronnie had beter school kunnen afmaken en zelf begrijpend leren lezen of een advocaat inhuren om contract vooraf te beoordelen. Niet achteraf janken Ronnie, dat is niet netjes.

  0
  0
 5. sbo zegt:

  250012 885807Lastly, got what I was searching for!! Ive genuinely enjoying every small bit of this. Ecstatic I stumbled into this post! and also Ive bookmarked to appear at exclusive info for your weblog post. 646898

  0
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.