Entertainment

Ronald Koeman kan 365k winst maken

Ronald Koeman

Ronald Koeman is lekker bezig. De bondscoach kocht in 2017 een huis in Amsterdam Oud-West voor 910.000 euro, nu staat de woning te koop voor 1.275.000 euro. Lekker hoor.

Ronald Koeman kan 365k winst maken

Koeman houdt dus een leuk zakcentje over aan zijn dubbele bovenhuis in Amsterdam, mits hij ‘m ook daadwerkelijk verkoopt voor de vraagprijs. Hij kocht de woning trouwens met zijn eigen geld, zo meldt Bekende Buren.

Het huisje heeft een woonoppervlakte van maar liefst 147 vierkante meter. Op de benedenverdieping bevindt zich het woon- en eetgedeelte. De keuken is rete luxe en niet alleen voorzien van diverse inbouwapparatuur, maar ook is er een kookeiland. Altijd goed, toch?

Boven bevinden zich maar liefst vier slaapkamers en twee badkamers. Heerlijk. Natuurlijk mag het dakterras van 28 vierkante meter niet ontbreken, evenals de vloerverwarming. Koeman heeft zelf trouwens nooit in het huis gewoond.

Bekijk HIER de plaatjes van het huis.

Salaris van Koeman

De bondscoach van het Nederlands elftal heeft genoeg geld. Volgens Valentijn Driessen van De Telegraaf staat bij de KNVB altijd een standaard potje van 1,2 miljoen euro per jaar klaar voor de trainer van Oranje. Daarbij moeten we wel vertellen dat die pipo er vaak naast zit.

Voorganger Louis van Gaal streek elk jaar zo’n drie miljoen euro op en naar schatting factureert Ronald Koeman ook een soortgelijk bedrag. Dat is wat anders dan 2500 euro per maand hè, Kevin.

Bondscoach van Oranje

Op 6 april 2022 slingerde Ronald Koeman een bericht de wereld in dat hij aan de slag zou gaan als bondscoach van het Nederlands elftal. ‘Trots om te delen dat ik na het WK opnieuw de rol van bondscoach van Nederland ga vervullen’, schreef hij on the gram. ‘Ontzettend veel zin in deze nieuwe uitdaging, op naar het bereiken van nieuwe successen samen!’

10 reacties

Peter Gillis

Dat hij dat lelijke wijf van hem nooit heeft ingeruild siert hem ook hoor.

Rene le Blanc

Hebben jullie mijn nieuwe singel al gehoord beste mensen ?

Floris Schimmelpenis Reesema

Hij zal toch weleens buiten de deur met Maan hebben gedaan?

Coach

Misschien kan deze papzak van de overwaarde eens een afslank cursusje aanschaffen. Hij ziet er altijd zo pufferig, niet fit en sloom uit. En aangezien meneer al een hart tik heeft gehad. Geen overbodige luxe.

Alex Soze

ALLES KAN KAPOT GODVERDOMME !!!!

Bert Billenbaffer

Van dat geld kun je heel kinky afwerken.

sowartepietje

Laat Jan Roos er even buiten.

Floris Wyers

Housetour doen Ronald? Kan ik daarna gelijk mijn voetbalskills aan je laten zien.

Kevin

Wat denk je dat die vetklep destijds bij bij Barcelona binnen geharkt heeft, die 3,5 ton is een druppel op een gloeiende plaat

Scooby Doo

De flessen bubbels van €5K per stuk doen je de das om. De rest kost niets en je krijgt er gratis ziektes bij.