Rogier en Frank moeten hun bakkes houden van RTL

Ze mogen geen woord met zeggen over hun stuk gelopen relatie. “Van Peter van der Vorst, onze tv-directeur, moeten we onze mond houden en ik heb beloofd dat ook te doen”, aldus Frank den Oudennicht. Hij denkt niet dat hun gedoe een probleem zal worden bij de opnames van hun nieuwe programma De Druiventros: D’r op of d’r onder.

Frank: “De chemie tussen ons is niet uitgewerkt. We zijn volwassen mensen en we zijn bovendien professionals. Onze problemen hebben geen weerslag op ons werk. Meer kan en mag ik er niet over zeggen.” Het is dus wachten tot het moment dat het verkeerd gaat, want Frankie kan er wel zo over denken, maar vriend van de show Rogier is zo instabiel als een dronken ballerina.

LEEEUUUK!

Want laten we eerlijk zijn. Met het karakter van onze Rogier gaat het natuurlijk ontploffen. Zeker als hij op vaste tijden het interieur van zijn neusgaten blijft bepoederen. Tegen de tijd dat de liefde tussen Rogier en Dennis tot volle wasdom is gekomen zou het zomaar kunnen zijn dat deze twee de show overnemen. Kan Frank mooi naar het bejaardentehuis en Jan de depressieve postbode achterna.

8 reacties op “Rogier en Frank moeten hun bakkes houden van RTL

  1. Rogier zegt:

    Leeeeeeuuuuuk! Dennis, kom je nog een drankje doen? Dominique Weessie, die vind ik niet zo leeeeeuuuuuk. Meer een walgelijke man.

    0
    0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.