Roger Kremer zet Melanie in de uitverkoop

Die kermislaaf is weer grappig bezig hoor. Het zet zijn verloofde Suijkerbuijk voor 5 euro te koop. “Lekker stuk” staat erbij. De foto is 3 weken geleden gemaakt en nog steeds heeft niemand zijn knip getrokken. Laten we wel wezen, ze is ook aardig prijzig in onderhoud. Daar glijden zo 15 frikadellen per dag in. En de mayo is niet aan te slepen.

Jong belegen staat er op de kaas. Nou jong is ze al een tijdje niet meer, maar ze is wel flink belegen. Ook door de depressieve postbode natuurlijk. Getverderrie.

21 reacties op “Roger Kremer zet Melanie in de uitverkoop

  • Joey zegt:

   Het is levensgevaarlijk om dat ‘lelijke dikke wijf’ mee te nemen naar een markt.
   Die vreet daar alles op als ze ook maar 1 kans krijgt.
   En dan kan ze voor de duizendste keer terug in de schuld-hulp-sanering.

   8
   0
 1. N. Nøkgedrøg (de echte) zegt:

  Mannen, dit kan echt niet. Ik geef een tientje voor haar, de frikandellen en hamburgers mag ze zelf halen. En nu kappen met de dislikes, anders haat ik jullie.

  0
  23
 2. Nulf zegt:

  Door dit soort vetzakken van optima forma heb ik langer in de corona lockdown gezeten.
  Allemaal omdat er te weinig IC bedjes zijn en teveel speknekken (meer dan 50% van de volwassen Nederlanders heeft overgewicht). Zodoende potentieel corona, IC kandidaat.
  En bedankt he! ‘Lelijke dikke wijf’!

  9
  3
  • Mirjam zegt:

   En wat als jij morgen aan de prednison moet en ook een ” vet varken” wordt??? Laat het dan even weten dan kunnen ze ook op jouw foto losgaan. En intussen zou ik teruggaan naar school en zorgen dat je wat leert en je moeder het kwalijk gaan nemen dat je zo’n geweldige opvoeding hebt gehad.

   0
   1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.