Uit eerste hand

Roddelpraatkijkers steunen Roddelpraat

Jan en Dennis vieren feest Roddelpraat mag niet in Trending bij Youtube - BOEM! 27k binnen voor Roddelpraat vs Famke Louise - Vanavond betekent Roddelpraat het einde voor iemand - Roddelpraat omroep laat Hilversum zidderen. Kolere jongens, ff geen stukjes hoor | Roddelpraat

Na de bizarre uitspraak van de rechter zijn de mannen van Roddelpraat begonnen met een crowdfund om de bizarre kosten te kunnen betalen, die het kort geding heeft opgeleverd. Al in de rechtbank was duidelijk dat de rechter op de hand van Famke Louise was en dus veroordeelde ze Dennis en Jan voor werkelijk alles wat de advocaat van het rappertje maar opwierp. MC Radboudje was tegen zoveel vrouwelijk geweld kansloos.

Sterker nog: het is nu officieel verboden om iemand een “achterlijk wijf” te noemen. Terwijl het stikt van de achterlijke wijven in BN’erland en in de rechtspraak. Massaal laten onze kijkers weten dat ze het ook niet eens zijn met deze situatie en helpen Roddelpraat. Bij dit schrijven staat de teller al op zo’n 20k, dus binnen 24 uur halen we samen het hele bedrag op. En dat voelt heel goed. Want wat een solidariteit. Wat een liefde. En wat een middelvinger naar Famke Louise (achterlijk wijf) en de scheve rechtsstaat.

Nog geen reacties