Roddelpraat stond echt in de Top2000

En daar zijn we dus professioneel uitgeflikkerd. Zijn we dan echt nergens welkom met de feestdagen? We hadden opgeroepen massaal op ons te stemmen via de site van radio2. Dat werd door duizenden Roddelpraatvrienden gedaan. Daardoor alleen al zouden we in de lijst komen te staan.

Maar dat stonden we dus mooi niet. Als dat niet vreemd genoeg was kwamen we wel mooi op plek 4 terecht bij de categorie 91+. Hoe dan!?!?!?!?!?!?!?

En toen kregen we dit berichtje binnen:

We zijn er dus inderdaad uit gesodemieterd, terwijl wij wel op de website van de Top2000 vernoemd staan. Dus die stemmen van die bots worden wel gewoon meegerekend. Busted!

UPDATE: Ze geven het gewoon toe.

23 reacties op “Roddelpraat stond echt in de Top2000

 1. Robbie zegt:

  Ik twijfel een beetje aan het verhaal van die gast. Maaaaaar die Kees Toering heeft wel gezegd en bekend dus, dat ze ergens in het begin wel de lijst manipuleerde. En daar zeggen ze nu mee te zijn gestopt, waar ik dus ook weer niks van geloof. Best kut allemaal dat je alles in twijfel moet trekken en dat die mediahonden zo onbetrouwbaar en oneerlijk zijn……

  25
  2
 2. Ton zegt:

  En je hebt een bewering/bekentenis van een halve zool met 10.000 IP-adressen die met z’n bots de boel om de tuin leidt.

  Ik kan me niet aan de indruk onttrekken dat je met zulke vrienden geen vij anden meer nodig hebt.
  Het is trouwens wel een beetje stil op deze site.
  Zo te zien is er de hele dag maar één fan van het eerste uur die de honneurs waarneemt en onder zeven of tien verschillende names elk artikeltje voorziet van ‘vileine’ commentaartjes.

  12
  29
  • Daan zegt:

   Luister Ton, als die GN hier de boel verziekt dan denken normale mensen die gewoon werken gewoon; laat maar zitten dit gelul. Elke poging tot een normaal gesprek wordt de kop ingedrukt.

   6
   0
 3. Blacksoldier0475 zegt:

  Maar als er gebruik is gemaakt door bots, dan zou al die de stemmen toch niet meetellen?

  beng beng gewoon blacksoldier 0475 hep self veder geen festant van compoeters

  1
  5
  • Dominique (heerlijke vent) zegt:

   Oud nieuws. Kees Touring heeft dat al wel vaker toegegeven dat dat in de beginjaren gebeurde. En als jij met scripts of bots gaat stemmen hebben ze dat daar echt wel in de gaten.

   2
   7
 4. Dominique (heerlijke vent) zegt:

  Zeker weer teveel gezopen tijdens de kerstdagen? Dat verhaal van die bots geloven jullie zelf? En als dat al waar zou zijn, denk je dan dat dat niet opvalt? RP glijdt wel af de laatste tijd.

  1
  6

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.