Roddelpraat krijgt eindelijk erkenning

Ja hallo, op Goede Vrijdag willen we best even de Calimero uithangen hoor. Komen we verdikke als eerste met een knuffelfoto van Dreetje Junior en zijn nieuwe roomsoes Sarah van Soelen zegt geen hond dat het via ons de wereld heeft bereikt. Mooie vuurdoop in roddellandmedia, want het is gewoon een jungle hier.

We zagen overal die pic, maar nergens werden we genoemd. Wat een ontmaagding. Het grofste was natuurlijk weer de diefstal van dat onbetrouwbare jatbedrijf RUMAG, die doodleuk zijn eigen naam over het plaatje zette om het te claimen. NO MORE MISTER NICE GUY, schreeuwde Jan. IK MAAK DIE FAWRYNOTSAWRY KAPOT, riep Dennis. Maar we kregen gisteren toch de credits van onze collega’s van Shownieuws. Hoe lief!

Televizier-Ster Online-videoserie Award

Niet alleen wordt Roddelpraat als bron verzwegen van knalharde scoops uit eerste hand. Het programma mag ook niet meedoen aan de Televizier-Ster Online-videoserie Award. Wegens niet gezellig. Dat pikken we niet en vragen jullie nogmaals om massaal op ons te stemmen via deze lijst. Helemaal onderaan staat: “Staat jouw favoriet er niet tussen? Voer dan hieronder een naam in.” Je weet wat je te doen staat.

46 reacties op “Roddelpraat krijgt eindelijk erkenning

  1. Pingback: Pikant! Sarah van Soelen topless op de foto - Roddelpraat

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.