Roddelpraat hartje Patty

Ook dat nog: Patty laat nieuwe voeten zien

Onze relatie is een beetje rommelig, maar over het algemeen houden wij van onze Pat. Heerlijk zoals ze in Shownieuws soms mensen aanpakt. Af en toe is dat dan niet helemaal lekker voorbereid. Maar daar kan tante Patty Patty Patty niets aan doen. Nu is Waylon weer boos op haar omdat ze uit haar plaat ging over zijn vreemdgang.

En de zanger wenst niet meer met het programma te praten vanwege het gezicht van de Kruidvat. Wat een slappe lul ben je dan. Volgens een andere koekenbakker van het programma, Bart Ettekoven van Weekend, wilde Waylon niet reageren op een bier gooi incident bij een optreden. “We hebben ook nog even het management van Waylon gebeld, maar die zeiden: ‘Jullie waren vorige week zó onaardig over hem dat wij helemaal niks gaan zeggen over dit incident.’ Ik vind dat altijd een beetje kinderachtig.”

“De letterlijke woorden waren dat we hem ‘bij de enkels hadden afgezaagd’. Wij hebben het er gewoon over gehad. Het was ook nogal wat. Het was echt wel groot nieuws die dag dat hij dat statement op Instagram plaatste waarin hij het boetekleed aantrok en de schuld op zich nam. Moeten we het daar dan níet over hebben?” Brard noemde hem toen een lul, maar hij is dus gewoon een slappe lul.

12 reacties op “Roddelpraat hartje Patty

 1. Ti patty zegt:

  Pff wat een foto en dat op deze vroege morgen met nog volle maag. Moet bijna nekke.
  Doet Patty op de foto een Dennisje? Of te wel een Tia? Wat een grafkop zeg. Had me dat bespaart ome Jan toch….

  7
  9
 2. El digges zegt:

  El Chapo zou jaloers zijn op die dikke neus van Pat.
  Daar verstopte mee gemak een kilo wit in.

  5
  2
 3. Osamab zegt:

  Nou ze ziet er voor haar leeftijd goed uit hoor.
  Ze is ook al bijna 100 jaar dacht ik.

  10
  1
 4. Antoine de Butler van Patty zegt:

  Ja jongens ik vond mijn pat ook zeer sterk in die uitzending van shownieuws. Wel jammer dat ik erachter ben gekomen dat ze na de uitzending lag te scharen met Dyantha Brooks. Nou ik moet weer gaan van Pat vraagt of ik bibi wil uitlaten.

  10
  0
 5. Sjonnie Mulder zegt:

  Ons Pat gaat binnenkort het paleis op de dam, in samenwerking met Kruidvat, helemaal inpakken in panterprint als een soort Christo hoorde ik ? Ik vind haar hele Kruidvat collectie sowieso enorm artistiek, bijna kunst. De kampers die ik ken zijn er in ieder geval gek op.

  4
  0
 6. Ron Brandsteedert zegt:

  Ik gaf je bonen mais uien te vreten
  Om lekker boven mijn hoofd te zitten bouten op de glazen salontafel

  0
  0

Reacties zijn gesloten.