Roddelpraat gaat internationaal

roddelpraat-gaat-internationaal

En daar zijn we met recht trost op, al heten we opeens Gossip en niet Gossiptalk. Stelletje kneuters. Enfin, onze scoop dat de Belgische voetballer Vertessen zijn snikkel naar dames stuurt heeft het nieuws van een ander land bereikt. In dit geval Engeland. En ze hebben het artikel van Voetbalzone gewoon door Google Translate gepleurd. MAAR TOCH!!

Laten we even eerlijk zijn. Welke man heeft dit niet gedaan. Zelfs ome Jan stuurt weleens zijn “big John” naar dames om ze te overtuigen er eens op te gaan zitten. Overigens zonder enig resultaat.

1.568 reacties op “Roddelpraat gaat internationaal

  • Fred zegt:

   Hoe erg is het nou eigenlijk dat die dikke Marc van der L. graag aan de Chrystal Meth zit?

   Half Hilversum is verslaafd aan de cocaïne en daar hoor je nooit iemand over. Dus dit is een behoorlijk hypocriet verwijt, al is het geen goed voorbeeld voor de prinsesjes

   11
   4
   • Marc van der L. zegt:

    Nou zeg verraders! Dit verdiend echt zo geen schoonheidsprijs!! dat mooie Chrystal wilde ik namelijk de prinsesjes cadeau meth hun komende verjaardag.

    0
    0
    • Marc van der L. zegt:

     Zie je, ik wordt er helemaal nerveus van en raak gelijk van het padje af….ik bedoel rectificerend natuurlijk: ….cadeau GEVEN meth hun verjaardag….dus hartelijk bedankt mensen! NB.ik hou überhaupt niet van roddels en zou ook nooit acte van present geven bij een roddelgerelateerd programma….ook niet bij het NA programma welteverstaan. Acte van waarden.

     0
     0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.