Robbert Rodenburg WOEST op PowNed

robbert-glimworm

De gladde aal der YouTube-sterretjes, Robert Rodenburg voor intimi, zit weer eens vanuit zijn rukbunker kritiek te leveren op van alles en nog wat.

Het zieltogende PowNed, dat op het punt staat te fuseren met BNNVARA, kwam recent met een nieuw programma op de buis: Goed Fout. Een show met allemaal hot takes over wat je nog mag zeggen in deze BARRE tijden. Ontzettend gaap, want je mag gewoon nog alles zeggen, immers.

Echter was dit tegen het zere been van glimworm Robbert Rodenburg, de omhoogpijpende aandachtsspons die zich alleen maar kan uitdrukken in aangeleerde termen van andere BN’ers. Dus toen hij het programma Goed Fout zag kon hij maar één reactie formuleren: ‘Wat onwijs progressie programma. Mijn hemel.’

Hee Robbert, tieft eens op naar die safe space van een YouTube-kanaal van je, en laat de rest van Nederland met rust.

5 reacties op “Robbert Rodenburg WOEST op PowNed

 1. Robbie zegt:

  Dit is kiezen uit 2 kwaden, het talgzwetende strontwormpje of een oplichtersbende genaamd Powned met 0 talenten in de stal. Dus nee ik laat ze het maar lekker zelf uitvechten…..

  0
  0
 2. Donald Trump zegt:

  Ik hoop dat Glimwormpie weer een centrale rol krijgt van de aanstaande aflevering. Woorden schieten tekort om mijn afgrijzen over die gladde griezel te omschrijven. Jan kan dat beter.

  0
  0
 3. Donald Trump zegt:

  Ik hoop dat Glimwormpie weer een centrale rol krijgt in de aanstaande aflevering. Woorden schieten tekort om mijn afgrijzen over die gladde griezel te omschrijven. Jan kan dat beter.

  0
  0
 4. Write zegt:

  834850 397136I dont agree with this specific post. Nonetheless, I did researched in Google and Ive discovered out which you are correct and I had been thinking inside the incorrect way. Continue producing quality material related to this. 807008

  0
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.