Rob Kemps moet alleen Snollebollekes doen

Johan Derksen vind dat Rob Kemps het bij Snollebollekes moet houden

Als het aan Derksen ligt kan Rob Kemps zijn tv-carrière beter stoppen en weer terugkeren naar zijn Snollebollekes achterban. Rob Kemps is gewoon niet interessant genoeg en slaat niet aan bij het grote publiek.

Het lijkt allemaal niets te worden met de pogingen van Rob om het te maken in de showbizz wereld. Kemps wilde graag een interviewprogramma op de markt brengen, maar volgens Johan is hij daar helemaal niet toe in staat “Alle vragen worden gewoon door Antoinnette Scheulderman ingefluisterd”.

Niet geschikt voor de televisie

Johan kon het niet laten om in bij De Telegraaf nog het een en ander te vertellen over zijn interview met Kemps. Volgens Derksen hebben ze nu echt alles met hem geprobeerd en gaat het niets worden.

Toekomst Rob Kemps ligt bij Snollebollekes

De verslaggever van de Telegraaf Jordi Versteegden vreest ook dat het ophoud voor Rob Kemps. Hij stelt een aantal vragen aan Johan en die weet daar op zijn manier natuurlijk mooi op te reageren.

“Wat moet SBS 6 nu met Rob Kemps doen, is de vraag? Een spelshow geven? Een interviewprogramma?”

Johan resoluut: “Nee, ze hebben nu alles met hem geprobeerd.”

Jordi: “Dus?”

Johan: “Ik denk dat hij die show moet doen met Van Links Naar Rechts. Daar is hij heel goed in.”

Interview Tussen Johan Derksen en Jordi Versteegden

Overigens is het inderdaad aardig niveauloos, wat dat betreft heeft Johan geen ongelijk. Aldus, snel terug naar Snollebollekes Rob!