Rob Kamphues heeft jeuk

Het kan natuurlijk altijd gebeuren dat je een beetje jeuk hebt. En zoals wij allemaal hebben geleerd, dan moet je krabben. Kamphues doet er een schepje bovenop. Hij filmt het en zet het op zijn Insta Story. En dat laatste is waarschijnlijk een foutje geweest. Het moest een intiem filmpje worden voor iemand. Het werd een intiem filmpje voor iedereen.

Om de schade te beperken heeft ie maar gelijk zijn hele account offline gehaald. Niet dat dat helpt, want we hebben de beelden. Wat wel opvalt is dat ie iemand wil plagen op zijn werk. Nu heb ik dit filmpje een aantal keer voor werk moeten bekijken en inderdaad het irriteert wel. Ten eerste: wat heeft die gozer belachelijk veel haar op zijn lijf in vergelijking met die kale bats boven zijn oren. Ten tweede: waarom is die kamer blauw verlicht? Als ie onder een soort hoogtezon ligt waarom dan die onderbroek, waar hij zo druk over aan het wrijven is. Ten derde: welke vrouw wordt hier nou bokkig van? Van dat bijzonder kleine bobbeltje in een broekje met al dat haar en dat blauwe licht? Kanone!

27 reacties op “Rob Kamphues heeft jeuk

 1. Derrick Otterloo zegt:

  Gatver de gatver.
  Vieze Rob.

  Rob Kamphuis is nou ook gecanceld
  Ik voel me een #metoo slachtoffer
  Vieze Rob de goorlap doet dat niet voor de eerste keer
  Ik roep andere mensen op die door Vieze Rob Kamphuis zijn lastiggevallen om ook aangifte te doen
  Wanneer worden wij verlost van het wangedrag van al die smerige bekende Nederlanders die denken dat ze alles kunnen flikken?
  Genoeg is genoeg!

  34
  6
 2. Frank van der Klei zegt:

  En waarvan moeten we rob kamphuis kennen?
  Met z’n garnaal op de zonnebank…. vindt hem nou al een storende factor.

  15
  2
 3. Shirma the Dutch Lizzo zegt:

  Om daar nou gelijk Insta voor te verlaten..hou ff op zeg. Iedereen weet hoe zo’n ding eruit ziet hoor. Kijk ff naar de beelden van Fred van Leer. En foutje..man hou op, op tv de stoere vent spelen, dan maak je een foutje wat betreft een wel of niet gevuld onderbroekje en dan hef je je beschaamd je account op. Het moet ff niet gekker worden in Nederland. Er zijn geen kindertjes lastig gevallen, er zijn geen vrouwen lastig gevallen. Rob in z’n onderbroek, nou leuk hebben we ook weer gezien. Vanavond eten we pizza.

  15
  7
  • @Jan-waar-blijft-de-extra? zegt:

   Godsnondeju, en dan dacht je na die ‘HairyDaddyTop4Fun’ al het walgelijke wel gezien te hebben😂, en nu dit.
   Jeetje Rob… Een beetje filmpjes opnemen onder de zonnebank…..GAYYYYY!

   1
   1
 4. mekori zegt:

  iemand wat chloor voor me, mijn god dat ik dit heb moeten aanschouwen, snel mijn ogen uitwassen. Dat vrouwen dit aantrekkelijk vinden zo een harig lijf #bah.

  2
  0
  • Gasklep zegt:

   Hahaha
   Heb je het helemaal gekeken?

   Ik was op tijd weg denk ik.
   Zag die garnaal en vreesde het ergste al… 😁😁😁

   Nou, sterkte.
   Om een eerste indruk uit te vagen zou je een snufje kaneel in een papieren zak kunnen doen en een aantal keren diep inhaleren..
   Mocht je daarna nog last hebben van brandende indrukken van de genitalia van Rob Kamphuis dan zou je het sap van één limoentje in je ogen kunnen druppelen en daarna rondlopen.

   Als je daarbij de deurpost raakt of in de gang van de trap afflikkert heb je dubbel bingo, voorlopig denk je dan even aan iets anders dan het systeempje van R. Kamphuis.

   Sterkte ermee!

   3
   0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.