Rijke vriend van Leontine Ruiters verliest 1 miljoen euro

Rijke vriend van Leontine Ruiters verliest 1 miljoen euro

De ex-vrouw van Marco Borsato vond opnieuw de liefde, niet bij een postbode of vuilnisman, maar bij een multimiljonair: John Huiberts. Deze rijke vriend van Leontine Ruiters verliest 1 miljoen euro aan de Rabobank nadat hij een rechtszaak tegen de bank verloor.

Rechtszaak tegen Rabobank

John spande een zaak aan tegen desbetreffende bank, omdat hij vond dat die hem niet goed had geadviseerd toen hij een financieel product wilde afnemen. Dat koste hem toen veel centjes. In de rechtszaak eiste hij meer dan 1,3 miljoen euro van de bank, maar de uitspraak van dit hoge beroep viel de verkeerde kant op.

Rijke vriend van Leontine Ruiters verliest 1 miljoen euro

Niet de Rabobank, maar John moet nu groot geld betalen aan de tegenpartij. John omschrijft in de Quote een gevoel wat wij dondersgoed herkennen: “Het voelt als een groot onrecht. Je weet dat je gelijk hebt, maar dat is wat anders dan gelijk krijgen.” Welkom bij het rechtssysteem in Nederland.

‘Het kost alleen maar negatieve energie’

Wel heeft hij besloten zich neer te leggen bij de uitspraak. Waarom? “Dat kost alleen maar negatieve energie, terwijl ik me graag met positieve dingen bezighoud. Het is wat het is.” En dat zijn enkel en alleen de woorden van iemand voor wie dit bedrag zijn boodschappengeld bedraagt. Hij staat ook nog altijd in de Quote 500.

Smoorverliefde Leontine

Onlangs vertelde de smoorverliefde Leontine nog aan Story: “Hij heeft voor mij alles wat een man moet hebben…” Ja, daar bedoelt ze inderdaad geld mee. Ze vertelt dat ze vol voor de liefde met John wil gaan. “John en ik hadden het laatst over een tekst die we tegenkwamen en allebei mooi vonden. Die ging erom dat je kwetsbaarheid als kracht moet gebruiken. Als je dat goed doet, kunnen daar heel mooie dingen van komen”, aldus Leontine. Mag ik van iemand een teiltje?