Rijk Hofman maakt bekend dat hij aan het daten is

Rijk Hofman maakt bekend dat hij aan het daten is

Rijk Hofman maakt bekend dat hij aan het daten is, dit maakte hij bekend bij Open Kaart. Natuurlijk gaan er al een tijdje speculaties rond, maar nu heeft hij zelf bevestigt dat hij wel met iemand aan het daten is. Het broertje van Tim Hofman zou dus een nieuwe scharrel hebben gescoord, maar wij weten natuurlijk allang om wie het gaat. 

Rijk Hofman date natuurlijk met Monica Geuze

Rijk Hofman maakt bekend dat hij aan het daten is. Hij datet natuurlijk op dit moment met Monica Geuze. Ze zijn al meerdere malen samen gespot en zelfs een paar keer zoenend. Het is dan ook wel duidelijk dat de twee aan het daten zijn. Tenzij Rijk de benen heeft genomen, gaat het dus om Monica. 

Monica Geuze laat tot zover nog steeds niets van haar horen. Ze was op vakantie met Kaj Gorgels in een camper, maar hier hebben we ook niets gezien of gehoord van Rijk. De twee willen het kennelijk dus nog niet helemaal bekend maken, maar dan kiezen ze niet de ideale plekken uit om op date te gaan. 

Rijk Hofman maakt bekend dat hij aan het daten is, maar hij wil niet zeggen met wie

Rijk Hofman maakt bekend dat hij aan het daten is, maar ook hij zegt nog steeds niet met wie. Monica wil niets van zich laten horen, maar Rijk houdt de details ook achterwegen. Hij heeft het wel over daten, maar laat Monica er verder buiten. Het kan dus zo zijn dat Monica niet wil dat Rijk het naar buiten brengt. 

Monica heeft onder een post reageert op een volger die wel iets leuks met haar wil doen. Zij reageerde daar op “Nu nog blauwe ogen om in te verdrinken”. De man waar het om ging is namelijk wat donker getint, maar Monica zoekt natuurlijk alleen maar naar de oer-Hollandse Nederlander, Rijk. De beste man heeft namelijk de blauwe ogen waar ze naar op zoek is.

Monica reactie
Rijk Hofman maakt bekend dat hij aan het daten is 3