René van der Gijp roept op tot Rolex-boycot

horloge-Eran-Zahavi

De tijd van patsen met dure Rolexjes lijkt definitief voorbij. Althan, wel voor diegene die het op Instagram doen.

De gewelddadige overval op de woning van PSV-spits Eran Zahavi is René van der Gijp niet in de koude kleren gaan zitten. In Veronica Inside merkte Gijpvogel op dat de vriendin van Zahavi op Instagram geregeld poseert met een horloge van 40k. “Doe dat niet, weet je. Doe dat nou gewoon niet.”, aldus de analist die zelf ook slachtoffer is geworden van een brute Rolex-overval.

Ook Peter R. de Vries merkte bij Shownieuws op dat het patsen met klokjes het domste is wat iemand met een groot social bereik kan doen. “Dat ziet de onderwereld ook. En normaal gesproken kan iemand maar één horloge tegelijkertijd om hebben. Dat betekent dus dat er zes, zeven horloges thuis liggen. En je kan ook achterhalen wanneer hij aan het voetballen is en dus niet thuis is,” aldus de walgelijke misdaadjournalist.

8 reacties op “René van der Gijp roept op tot Rolex-boycot

 1. Betuws_Branie zegt:

  Gijp is een enorme lul, maar het is helaas een feit dat de politie in dit land nou eenmaal drukker is/was met snelheidsbekeuringen en avondklokboetes uitdelen dan boeven vangen, dus hij heeft soort van een punt.

  0
  0
 2. Anti social media zegt:

  Tja Gijpvogel heeft 100% gelijk.
  Allemaal lekker stoer doen met hun dure luxe spullen op dat nietszeggende Instagram met nietszeggende en niets toevoegende foto’s. Flikker toch op met aandacht vragen via social media.

  Deze zelfverheerlijking via social media moet maar eens afgelopen zijn, zeker bij figuren die er niet eens voor betaald krijgen d.m.v. een sponsor.
  Dat voetbalvolk doet elkaar allemaal maar na. Smerig kuddegedrag. Ook van al die wijven van die voetballers die zelf he-le-maal niks kunnen behalve een paar kinderen uitspugen.

  Kotsmisselijk word k van dat social media volk!

  0
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.