Entertainment

René van der Gijp: ‘Ik doe al veertig jaar aan grensoverschrijdend gedrag’

rene van der gijp

Johan Derksen heeft aangegeven nog steeds niet de cursus over respectvol samenwerken te willen maken. Ook zijn collega René van der Gijp heeft besloten dit niet te doen en zegt al jarenlang de regels te overtreden!

Cursus respectvol samenwerken

Waar het in eerste instantie natuurlijk een heel goed initiatief lijkt, een verplichte onlinetraining over respectvol samenwerken, zijn de heren van Vandaag Inside zonder verbazing geen fan van deze cursus. Voornamelijk Johan Derksen blijft natuurlijk bij zijn eerdere standpunt en is er absoluut niet over te spreken.

Talpa heeft woensdag laten weten dat alle collega’s de cursus verplicht moeten volgen. “Het is belangrijk voor ons dat iedereen binnen ons netwerk deze training doorloopt, en we zetten ons actief in om dit te bevorderen”, aldus de woordvoerster. “Dat doen we onder andere door actief te helpen herinneren, te monitoren en het gesprek aan te gaan.”

Johan Derksen non-actief

Johan heeft zelfs nog geen uitnodiging ontvangen om deze te maken, dat zegt hij tenminste. Maar ze kunnen net zo goed de moeite besparen en deze helemaal niet naar Johan sturen, hij is überhaupt niet van plan om deze te gaan maken. “Ik wil niet lastiggevallen worden door jongelui die dit bedenken of dit eisen met stomme examentjes”, zei hij woensdagavond in ‘Vandaag Inside’

De kans zit er wel in, dat Johan op non-actief zal worden gezet en dat zij salaris ingehouden zou worden. Dat zijn volgens Wilfred Genee de consequenties die er aan verbonden zitten.

René van der Gijp: ‘Ik doe al veertig jaar aan grensoverschrijdend gedrag’

Tafelgenoot René van der Gijp sluit zich aan bij zijn collega. “Ik doe al veertig jaar aan grensoverschrijdend gedrag en ik ben niet van plan daar de laatste vijf jaar mee te stoppen”, zei hij lachend.

“Als de directie nu slim is, vergeten ze mij dat ding toe te sturen”, moet de directie bang zijn voor Johan die nog net geen rollator nodig heeft? “Want als het een prestigezaak wordt, daar heeft niemand wat aan. Maar het is natuurlijk niet zo dat ik aan die gekkigheid mee wil doen.” Daarop kreeg Johan applaus van mensen in het publiek. “Het zijn vooral witte mannen op leeftijd die beginnen te applaudisseren”, merkte presentator Wilfred Genee droogjes op.

Politiek verslaggever Merel Ek stelde dinsdag in de uitzending dat de training voor 12 april moet zijn gemaakt.

11 reacties

Rob

Mooi programma waar ze al jaren wat te vertellen hebben zonder hun telefoonlijstje te hoeven raadplegen voor wat zendtijd vulling

Tom

Gijp kletst uit zijn nek. Allemaal bluf
Wat denkt ie nou zelluf?

Jacqueline B

Die Gijp loopt aan de leiband van zijn vrouwtje en als die al verkeerd kijkt krijgt ie een paar klappen van haar. Die mag helemaal niet de grens overschrijden hahaha wat een softe zak

Simon

Gijp knalt al jarenlang uit elkaar van de stress en die heeft al een hele poos niet meer genêûkt, dat weet iedereen.
En dat gaat de komende vijf jaar ook niet meer gebeuren

Official Peter G

Aan grensoverschrijdend gedrag zou ik nooit doen mijn ex deed dat wel ging over iedereen heen op her park samir altwin jan pieter ruud alleen mark niet want die vond ze te mollig

Mario

Johan moet k.apot

Sjonnie

Ik vind al dat geneuzel over grensoverschrijdend gedrag pas echt grensoverschrijdend gedrag aan het worden. Chinese taferelen.

Mark Rutte

Ik heb jullie allemaal genaaid en ben er mooi mee weg gekomen haha

Pamela A.

What’s new, babe.

Natnek

Blanke* mannen.

J. Klaver

Thierry wil me op mijn bek slaan.