Entertainment

Relatie van Jutta Leerdam en Jake Paul op de klippen?

jutta leerdam jake paul uit elkaar

Jutta Leerdam en Jake Paul zijn al enige tijd bij elkaar en duwen dat maar al te graag door onze strot. Toch is het op dit moment toch iets stiller bij de kleffe tortelduiven. Is hun liefde dan toch niet zo sterk als ze dachten?

De relatie van Jutta Leerdam en Jake Paul

Inmiddels is het – letterlijk over de hele wereld – bekend dat Jutta Leerdam en Jake Paul een setje zijn. Nadat ze het een langere tijd geheim hebben geprobeerd te houden, zonder succes, hebben ze het toch maar bekend gemaakt aan de wereld. Sindsdien zijn ze niet meer van je scherm weg te slaan. Tijdens een schaatswedstrijd wordt, naast de schaatspartijen, de camera ook veelvoudig gericht op een kleffe Jutta en Jake. Op Instagram zie je links en rechts foto’s en video’s van het koppel verschijnen.

Vanaf het begin werd Jutta Leerdam al gewaarschuwd voor de Amerikaanse badboy Jake Paul. Sportkenners dachten dat hij een hele slechte invloed op haar en haar carrière zou hebben. Zelf denkt ze daar heel anders over. Ze presteert nog steeds goed op de baan en daarnaast hangt ze letterlijk constant aan de lippen van Jake.

Relatie van Jutta Leerdam en Jake Paul op de klippen

Maar toch lijkt het niet zo goed te gaan tussen Jutta en Jake. Waar we normaliter alles mee krijgen als de twee elkaar weer zien, is dit nu, volgens RealityFBI niet het geval. Nu delen ze waarschijnlijk geen kiekjes samen omdat ze allebei aan andere kanten van de wereld zijn. Maar als dat normaal gesproken zo was, dan reageerden ze al-tijd onder elkaars berichten op Instagram. Dit is volgens het roddelkanaal niet meer het geval.

Maar ze hebben het mis. Als je namelijk goed kijkt naar de Instagram van Jutta, dan zie je gewoon een dag geleden nog een foto met Jake Paul in de achtergrond en een reactie van Jake onder haar foto van slechts enkele uren geleden. Deze zoetsappige relatie lijkt vooralsnog niet bekoeld te zijn.

15 reacties

Wally

Hahah nou Jan, dit stukje had je net zo goed niet kunnen schrijven.

Fake paul

Ike pomp al die kaas dozen!

Melanie Suikerbuik

Z’n yank is ook helemaal niks voor een gezonde Hollandse meid

Gordon

Dat zegt niet zoveel, misschien is Jake wel een stalker. Ik heb daar zelf ervaring mee: toen mijn relatie met Gavin over was heb ik hem meteen uit mijn leven proberen te bannen maar hij bleef maar terugkomen.

Fons Hendriks

Schrijf dan niks

Anders Breivik

Jutta, die Jake Paul past totaal niet bij je. Als je een echte man wilt hebben, moet je bij mij zijn, en niet bij die droeftoeter van een Jake Paul.

Floris Wyers

Jake trekt meer mijn kant op. Hij vond de bafsessie die ik hem gaf zo geweldig. Hij belt me regelmatig en zegt dan .Mr Wyers can you give me your dutch yoghurt

Sloffen Sjakie

Het kan wel zo zijn of niet zo zijn… journalistiek hoogtepuntje

Toetsenbordheld

Zou m’n hond er nog vanaf trappen, van beide trouwens

Bilal Walib

Tfoe. Ik gaf gewoon 500 euro en ze ging mee weet je. Boef deed ook nog even mee. Je weet toch. Nu is die tata man boos. Tozz.

Fysiotherapeut

Uit betrouwbare bron heb ik vernomen dat jake paul
De gespierde *nus van dat grietje kapot heeft gemaakt. Ze heeft even rust nodig tenminste haar ☆. deugniet

brabopapua

oi oi oi, gajse is van den kikboks enzo, gasje teveel roids gehad, hijs og man oi oi oi hijs og

brabopapua

floriade, hijs og , is goei artikel !!!!!!!!!! oi oi oi !

Natnek

Geef mij maar Femke Kok

Arjan

Een non item dus puur voor de cliks