RECTIFICATIE! Floris Wyers heeft geen dikke billen

Floris Dennis

Dennis en Jan waren een beetje teleurgesteld in Floris. Nou ja, eerder verdrietig en boos. Meneertje koekenpeertje had een grote party vanwege een eigen blaadje of zoiets en onze jongens waren niet uitgenodigd. Er volgde gisteren een kwaad artikel op deze prachtige website.

Want hoe kon onze vrind van Pure Luxe ons nou zo verschrikkelijk vernederen. Hij zou het niet aandurven om ons tussen dat andere nep rijke volk te zetten. Enfin, Wyers was furieus. De hele dag het ene na het ander app’je dat het artikel offline moest en dat hij zijn toch al schrale vriendschap zou opzeggen als dit niet gebeurde. Nu zijn wij niet snel in de war van wat chantage, maar Floortje heeft Jan overtuigd tot rectificeren. De beste man heeft namelijk, volgens eigen zeggen, geen dikke reet meer. Dus bij deze: Floris Wyers heeft een genormaliseerd achterwerk. Wij nemen afstand van eerder gedane beschuldigingen.

Schermafbeelding 2022 05 22 om 11.11.19

22 reacties op “RECTIFICATIE! Floris Wyers heeft geen dikke billen

  • Baby zegt:

   Maar Floris Wyers valt wel op mannen.
   Heb de beelden van dat fop feestje eens zitten bekijken.
   Deze papzak staat enkel met jonge knappe mannen op de foto.

   8
   4
 1. Rectification zegt:

  Rectificatie
  Jan Roos het alcoholvarken heeft geen twee extra kinnen

  Maar 3

  11
  31
 2. De debiele zoon van een mislukte kaasboer zegt:

  RECTIFICATIE! Ik heb geen sex gehad met deze meneer.

  6
  5
 3. De sanitairwinkel schenkt Floris een korting zegt:

  De Toiletzitting Big John XXL is een toiletbril die speciaal is ontwikkeld voor mensen met een grote reedt
  De XXL toiletzitting Big John heeft in verhouding tot een reguliere toiletbril 75% meer zitoppervlak waardoor u comfortabeler kunt zitten op het toilet.

  Dankzij de universele aansluiting is de Toiletzitting Big John XXL gemakkelijk op uw toilet aan te sluiten en past deze op nagenoeg ieder toilet.

  4
  3
 4. Adrianus Bleeker zegt:

  Piemelboy ga eens heel snel dood met je gefrustreerde kinderlijke berichtjes hier. . Ontzettende kneus.

  5
  4
 5. Pascally. 2.0. zegt:

  Vind je het heel gek dat jullie niet mochten komen!? Na die laatste uitzending met hem??? Jullie hebben hem totaal voor schut gezet in die aflevering. Hij werd vernederd, ongevraagd meegesleurd in een schandaal en continu zelfs keihard uitgelachen terwijl jullie de oplichtster Yvonne haar dunne billetjes blijven likken. Mijn advies, het is namelijk een super leuke sympathieke vent in jullie programma, nodig hem nogmaals uit en praat het met elkaar uit maar vooral Jan mag eerst even fatsoenlijk zijn excuus aanbieden na alles. Z’n reputatie liep een flinke deuk op, los dat eerst even netjes op en hang daarna alsjeblieft pas de Glendanus Roos uit!

  32
  3
  • zeurniet zegt:

   Hij kwam toch vrijwillig? Dan weet je waar je in terecht komt.
   Ik denk niet dat hij zich zorgen maakte over zijn reputatie maar voor zijn blaadje zijn Dennis en Jan nou niet bepaald een uithangbord.

   3
   5
  • Pascally. 2.0. zegt:

   Ja hallooo ! Kom op, zeg ! Maar dit was wel een uitzending waar je U tegen zegt. De aflevering is offline gehaald, het was zo erg dat zelfs Jantje z’n excuus aan ONS besloot aan te bieden. Zit je dan met je goeie gedrag gefatshamed worden. Ik zou je ook niet meer uitnodigingen op m’n verjaardag. Zeg maar eerst Sorry mijn naam is Corry en zing luidkeels HET SPIJTTTT MEEE VERGEEF MEEEEE! IK KAN HET ECHT NIET ANDE… Uh, wat doe ik met m’n leven? Ik ga film kijken! Doei!

   0
   1
 6. Henk zegt:

  De reedt van Floris is zo dik dat hij vroeger al slechts motor met zijspan kon rijden.

  2
  3
 7. Hans Worst zegt:

  binnenkort heeft die floris toch de apenpokken kan die lekker sabreren met pijn aan z’n billentjes

  2
  3
 8. Henk Burgers zegt:

  Ik ben een fan en donateur van Roddelpraat en ik vind dat Jan Roos zijn excuses in de aankomende RP video moet aanbieden.

  9
  3
 9. ViezePresident zegt:

  Floris heeft helemaal gelijk om Jan bij de drank weg te houden. En Dennis is toch wel heel erg geobsedeerd door zijn kont. Dennis kan beter zijn hond uitlaten in het bos.

  5
  0
 10. Bolle Reet zegt:

  Ze waren erg onaardig in de uitzending, maar wel eerlijk. En je moet toch toegeven, Floris heeft ér vervolgens wel voor gezorgd dat er wat kilo’s zijn afgegaan. Het is dus toch goed voor hem geweest. Daarom kan ik het waarderen dat mensen gewoon zeggen waar het op staat.

  0
  2

Reacties zijn gesloten.